BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.491,09
HABER /  GÜNCEL

Fatih Altaylı o kavgayı anlattı

Asmalımescit'te yumruklu saldırıya uğrayan Fatih Altaylı canlı yayında o anları anlattı...

Abone ol

Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı hakkında dün internet sitelerinde ilginç bir haber vardı. Gazeteçiler.com sitesinde yer alan haberde kavgaya karışan ve dayak yediği ileri sürülen Altaylı, dün akşam canlı yayında Asmalımescit'te yaşadıklarını anlattı.

GAZETECİYİZ DİYE KAVGA DA MI ETMEYECEĞİZ

Asmalımescit'te bir mekanda yumruklu saldırıya uğrayan Altaylı, dün akşam Habertürk'teki programında ateş püskürdü. Bardakçı'nın "geçmiş olsun" diyerek konuyu açması üzerine "sen de zevkten dört köşesin ben dayak yedim diye" dedi ve hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğunu dile getirdi.

SALAK MI BUNLAR

Bardakçı Altaylı'nın "3 kişi gelip sataştı" demesi üzerine "salak mı lan bunlar senin boyun 1.90" dedi.

Altaylı, "Gazeteciyiz diye kavga edemeyeceğiz mi? Ben de insanım. Ne yapayım ben de etrafımda 20 tane korumayla mı gezeyim. Ya da sokağa mı çıkmayayım. 6 silah 20 koruma önde, arkada arabalar. İnsanız ya ben de herkes gibi gidiyorum yemeğe içemeye" ifadeleri ile isyan etti.

CUNDADAKİ GAZETECİ DOSTU

Altaylı ardından "bir dostumuzun başına gelenleri anlatayım" dedi ve kendisini dövmeye çalışan bir kişiyle şarap muhabbetine başlayan ve dayak yemekten kurtulan Ertuğrul Özkök'ün eğlenceli hikayesini anlattı. Altaylı Özkök'ün önce ismini vermedi ancak olayı anlatırken bir anda ağzından o ismi kaçırıverdi.