BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  GÜNCEL

Faruk Çelik Öcalan'ın yüzüne bakmadı mı?

Bakan Faruk Çelik'in Başkanlık Divanı'nda görev alan HDP Şanlıurfa Milletvekili Dilek Öcalan'la selamlaşması esnasında ilginç bir an objektiflere takıldı.

Abone ol

TBMM'de 25. Dönem ve yemin töreni geçici Meclis Başkanı Deniz Baykal'ın başkanlığında yapıldı.  En genç milletvekillerinden olan Abdullah Öcalan'ın yeğeni HDP Şanlıurfa Milletvekili Dilek Öcalan'da Başkanlık Divanı'nda görev aldı.

Faruk Çelik ve Dilek Öcalan'ın selamlaşması anında çekilen bir fotoğraf ise sosyal medyada büyük yankı buldu. Sosyal medyada Çelik'in Öcalan'ın yüzüne bakladığı iddiası dolaştı. Çelik gerçekten de Dilek Öcalan'ın yüzüne baktı mı bakmadı mı?

ÇELİK ÖCALAN'IN YÜZÜNE BAKMADI MI?

Meclis'e gelişi sırasında Baykal tarafından karşılanan Öcalan'a yönelik Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in tavrı böyle görüntülendi. Öcalan'ın elini sıkan Çelik'in yüzünün asık olması ve Öcalan gülümserken arkasını dönüp gitmesi 'yüzüne bile bakmadı' iddialarına neden oldu.

Söz konusu tartışmayla ilgili başka bir görüntünün olmaması, Çelik'in bakmadığı yönündeki iddiayı tam olarak doğrulamıyor.

İŞTE TARTIŞILAN O FOTOĞRAF

faruk-çelik-ve-öcalanin-yeğeni-dilek-öcalan.jpg
Faruk Çelik ile Öcalan'ın yeğeni Dilek Öcalan