BIST 9.619
DOLAR 32,60
EURO 34,88
ALTIN 2.497,73
GÜNCEL

Farkında mısınız! İşte İslamofobik mesaj veren film, oyun ve klipler

Gençlik ve Spor Bakanlığı, yurt dışı menşeili sinema filmi, çizgi film, oyun ve müzik kliplerinde İslamofobik unsurların yanı sıra; milli, manevi ve ahlaki değerlerimize yapılan zarar verici içeriklere karşı ‘farkındayız’ projesini hayata geçirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü, yurt dışı menşeili sinema filmi, çizgi film, oyun ve müzik kliplerinde İslamofobik unsurların yanı sıra; milli, manevi ve ahlaki değerlerimize yapılan zarar verici içeriklere karşı gençlerimizin ve ebeveynlerinin farkındalıklarının arttırılması amacıyla ‘farkındayız’ projesini hayata geçirdi.

Proje çerçevesinde kapsamlı bir çalışma yapılarak belirlenen ilk tespitlere göre 13 sinema filmi, 9 çizgi film, 13 oyun ve 3 müzik klibinde, değerlerimize karşı olumsuz içerikler bulunduğu tespit edildi.

Özellikle genç potansiyeli yüksek olan ülkelere karşı planlı bir şekilde uygulanan bilinçaltı tahribatlar ile geleceğimizin mirasçısı olan gençlerimizin milli, manevi ve ahlaki değerlerine zarar verdiği tespit edilen içerikler tüm detaylarıyla www.farkindayiz.gov.tr web sitesi üzerinden erişime açıldı. Sitede ayrıca değerlerimize karşı olumsuz ögeler taşıyan içeriklerin gönderilebileceği bir ihbar hattı da oluşturuldu.

İslamofobik mesaj veren sinema filmi, çizgi film, oyun ve müzik kliplerin görmek için tıklayın

FACEBOOK: https://www.facebook.com/farkindayizprojesi/
TWİTTER: https://twitter.com/farkindayiz_prj
​YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCUVwEg0LAPc-QbgSiNd0u5A

Sitene Ekle