BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.422,62
HABER /  GÜNCEL

Fantezili vahşi cinayet

Dayakçı kocadan bıktı. Eşi ona öyle bir son hazırladı ki. Kimsenin aklına gelmez..

Abone ol 40 yaşındaki Fatma D. yıllardır kendisini döven eşini fantezi bahanesiyle bir direğe bağlayıp, sopayla dövdü. Adnan D. bağlı olduğu direkte öldü..

Korkunç olay Manisa’nın Turgutlu İlçesi Kumağılı mevkiinde bir hayvan çiftliğinde meydana geldi. Çevredekiler, besi çiftliğinin ahırındaki direğe bağlı bir erkek cesedi görerek, olayı jandarmaya bildirdi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, direğe bağlı cesedin çiftlikte çalışanlardan Adnan Demir olduğunu belirledi. 



EŞİME OYUN YAPTIM

Jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf eden Fatma Demir, eşini kendini dövdüğü için öldürdüğünü söyledi. Fatma Demir, “Eşim, uzun zamandır beni ve çocuklarımı feci şekilde dövüyordu. Ayrılmak istedim. Ancak bir türlü olmadı. Dün çiftlikte eşime bir oyun yaptım. Kendimi iple sarıp, eşime ipi çekmesini söyledim. Sonra o ipi çektikçe dönmeye başladım. Çok keyifli olduğunu söylerek, kendisinin de denemesini istedim. Kabul edince, kendisini iple sardım. İpin diğer ucunu da direğe bağladıktan sonra kafasına sopayla vurarak öldürdüm. Cezamı çekmeye razıyım'' dedi.

'SOKAKTA DÖVÜYORDU'

Turgutlu'daki komşuları çiftin 6-7 ay önce Uşak'tan ilçeye taşındığını anlatarak, Adnan D.'nin eşini sürekli dövdüğünü, hatta birkaç kez sokak ortasında döverek eve götürdüğünü gördüklerini söyledi.