BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,07
HABER /  GÜNCEL

Fantazi vaadiyle öldürüldü!

Askerden yeni gelmişti. Arkadaşının boş evinin anahtarını istedi. Yanındaki kız ise onu fantezi bahenesiyle öldürdü.

Abone ol

Kağıthane Harmantepe Mahallesi Baykan Sokak'ta boş halde bulunan evlerine 31 Mayıs 2010 tarihinde giden B.T., arkadaşı Tahir Muslugil (21)'in ellerinden bağlı ve çıplak halde kanlar içerisindeki cesedi ile karşılaştı. B.T. durumu hemen polise bildirdi.

"EVİ İSTEDİ"

Olay yerine gelen ekipler başvurdukları B.T.'nin ifadesinde, "Arkadaşım 10 gün önce askerden gelmişti. Kız arkadaşıyla boş bulunan bu evimize geleceğini söyleyerek anahtarı istedi. Ben de arka taraftaki pencereden eve girebileceğini söyledim. Başka bir şey bilmiyorum" dedi.

Ceset, Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken Tahir Muslugil'in 4 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, bu ifade üzerine cinayetin bir kadınla ilgili olabileceği yönünde araştırma yaptı. Yapılan araştırmalarda, Tahir Muslugil'in en son Beyoğlu'nda bir barda eğlendiği tespit edildi.

SON GÖRÜNTÜSÜ MOBESE

Sözkonusu barın çevresindeki işyeri güvenlik ve MOBESE kamera kayıtları incelendi. İncelenen MOBESE kamera görüntülerinde cinayetin öncesinde Tahir Muslugil'in bir kadınla birlikte güle oynaya yürüdükleri görüldü.

Görüntülerdeki kadın, ekiplerin dikkati sayesinde hemen tespit edildi. Ekipler görüntülerdeki kadının 10 Temmuz 2006 tarihinde uğruna cinayet işlenen 23 yaşındaki Semra E. olduğunu fark etti. Sarıyer'de, o tarihte ağabeyi Soner E., Semra E.'nin erkek arkadaşı Yusuf Teymur'u öldürmüştü. Ekipler, o cinayetin soruşturması sırasında da Semra E.'nin de ifadesine başvurmuştu. Bu bilgi üzerine Sarıyer'deki evine operasyon yapan ekipler, Semra E.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulaması yapılan Semra E. Cinayeti itiraf etti. Semra E. İfadesinde, "O gün barda bulunduğum sırada birlikte dans edip tanıştık. Kendisini zengin gibi gösterdi. Sonra bu eve geldik. Arka pencereden girince evin kendisine ait olmadığını anladım. Benimle ilişkiye girmeye kalkınca da üzerindeki çakıyı alıp bıçakladım" dedi.

FANTEZİ BAHANESİYLE Mİ BAĞLAYIP BIÇAKLADI?

Bu ifade cinayet dedektifleri tarafından inandırıcı bulunmadı. Ceset üzerinde herhangi bir boğuşma izlerine rastlanmaması, Muslugil'in zorlama olmadan ellerinin bağlanması, elbiselerinde zorlama ve yırtılma olmaması şüphe uyandırdı. Ekiplere göre, zanlı kadının fantezi yapma bahanesiyle Muslugil'i ellerinden bağladıktan sonra bıçakladığı ihtimali üzerinde duruyor. Muslugil'in cep telefonu, cüzdanı ve bazı eşyalarının alınmış olmasından dolayı cinayetin gasp amaçlı olduğundan şüpheleniyor. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Semra E., Şişli Adliyesi'ne sevk edildi.