BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.430,54
HABER /  GÜNCEL

Familya 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı olay sahneler!

Familya 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Familya yeni bölüm fragmanı ve son bölümden bilgiler internethaber.com'da.

Abone ol

Familya 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Familya son bölümde, Ateş ve Hare ölümle burun buruna geldi. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Familya dizisinin yeni bölüm detayları ve son bölüm videoları haberimizde...

FAMİLYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

FAMİLYA SON BÖLÜM ÖZETİ

Familya 5. son bölümde yaşananlar; Beyoğlu familyasında işler çıkmaza sürüklenirken, Hava babasının hastalık gerçeğine adım adım yaklaşır. Ateş ve Hare ölümle burun buruna gelmiştir.

Toprak aşkı uğruna girdiği yolda, Ezgi'nin aldığı bir kararla büyük şaşkınlık yaşar. Her şey büsbütün karışırken, Casim kirli mücadelesini giderek tırmandırır.

Bergütay'ın gelişiyle familya komik ve yanlış anlamalarla dolu bir durumun içine düşer.

Sezer dedesi için duygu dolu bir sürpriz planlarken Hava'nın şüpheleri giderek artar. Tehditlere pabuç bırakmayan Yaşar, Casim'in karşısına çıkar ve restini çeker. Casim'in son ve karanlık planı ise, Beyoğlu familyasının tek neşeli gecesine bomba gibi düşecektir.

FAMİLYA DİZİSİ KONUSU

Familya, 20 Eylül 2016 tarihinden itibaren FOX'ta yayınlanmaya başlayan, yönetmenliğini Uğur Yücel'in oğlu Can Yücel'in yaptığı, başrolünde Uğur Yücel'in bulunduğu aile ve komedi dizisi.

Yıl 2002 Türkiye-Senegal Dünya Kupası ile başlayan hikayede İlhan Mansız uzatma dakikalarında attığı altın gol ile Türkiye’ye o gün en mutlu anları yaşatmıştı. Herkes sokaklarda kutlama yaparken ailenin en acı anı o gün yaşanacaktır. Maç esnasında dağılan ailenin ikisi erkek, ikisi kız dört çocuklu birde babalı değişen hayat hikayesi. Olaydan sonra Baba karakteri Ata toprakları Güneşdağı kasabasına geri döner. Tam 14 yıl geçtikten sonra üzücü bir haberle yaşanan tüm kötü olayları geride bırakarak ailesini bir araya toplama hissi yaşar.

FAMİLYA DİZİSİ OYUNCULARI

Yaşar Beyoğlu
Uğur Yücel
Beyoğlu familyasının babası, 60 yaşında... Sevabında da günahında da dürüstlüğü borç bilir. Köklü bir çınar gibi, ailesi dağılınca yapraklarını dökmüş... Şimdi çocuklarını bir araya getirmek ve onlara baharı yaşatmak için hazır.

Hava Beyoğlu
Sezer Avcı
Evin büyük kızı, 34 yaşında... Namık'ın eşi, Sezer'in annesi. Mistik konulara meraklı, batıl inançlarıyla ünlü. Babası, kocası ve oğlu arasında şefkat örgüsünü ilmek ilmek dokuyacak.

Toprak Beyoğlu
Erkan Kolçak Köstendil
Evin büyük oğlu, 30'larında... Bir tribünlerin coşkusundan bir de kalbini delip geçen ilk aşkından vazgeçemiyor. Delikanlılığın kitabını incelikle yazarken, aşkı ve aile kavramını yeniden tanıyacak.

Su Beyoğlu
Aybüke Pusat
Ailenin üç numarası... Evin tatlı, çılgın, küçük kızı. Instagram'ın like bekçisi, Twitter'ın şahsına münhasır profili... Çevresini saran olaylarla, kendi kişiliğini tanımaya başlayacak.

Ateş Beyoğlu
Murat Ceylan
Evin en küçüğü, 25 yaşında... Londra'da büyüdü ve başarılı bir fotoğrafçı oldu. Kendine güveni tam, insanlara güveni ise sıfır. Güneşdağı'nda kalbine hiç beklenmedik bir darbe alacak.

Hare Bilgiç
Cansu Tosun
Antalya'da doğdu, 25 yaşında... Babasını erken yaşta kaybetti, annesi ve kardeşiyle hayatın labirentine daldı. Yaşar Beyoğlu ile tanışması tüm hayatını değiştirecek.

Casim Yeltekli
Güven Kıraç
Güneşdağı belediyesinin başkanı, 59 yaşında... Yaşar Beyoğlu'nun eski kan kardeşi, yeni can düşmanı. Paraya, intikama ve köpüklü kahvenin gücüne inanıyor. Beyoğlu familyasıyla derin bir hesaplaşma yaşayacak.

Namık Boz
Bülent Emrah Parlak
Hava'nın eşi, Yaşar'ın damadı, 38 yaşında... Zabıta... Rüzgarı daima kendi yönüne estirmeyi seviyor. Karısı Hava'ya ve oğlu Sezer'e yürekten bağlı. Güneşdağı'nda kendisini renkli bir maceranın içinde bulacak.

Ezgi Alagöz
Şükran Ovalı
Kasabanın en güzeli, 29 yaşında... Spikerlik yaparak hayatını sürdürüyor. Babası ile mütevazı bir hayat yaşıyor. Beyoğlu familyasının gelişi, onun hayatını da kökünden değiştirecek.