BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,70
ALTIN 2.494,28
HABER /  GÜNCEL

Faik Işık Ahmet Çakar'ı çileden çıkarttı

Derin Futbol programına konuk olan, Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık'la sor yazarı Ahmet Çakar arasında sert tartışmalar yaşandı.

Abone ol

Beyaz Tv ekranlarında sporseverlere merhaba diyen Derin Futbol ilk bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitledi. Futbol Federasyonun verdiği kararın masaya yatırıldığı programa, Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık bağlanınca, canlı yayında gergin anlar yaşandı.

"TRUVA ATISIN SEN"

Programda sert tartışmalar yaşanırken ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Faik Işık'a sert sözlerle yüklendi. Programa telefonla katılan Faik Işık, programın yorumcularına söz hakkı tanımayınca Ahmet Çakar'ın tepkisiyle karşılaştı. Çakar, Faik Işık'ın tarzını "laf bastırma" olarak yorumlarken, ortaya attığı iddiası avukatı çileden çıkartacak türdendi:

ÇENE SUYUNA ÇORBA OLAN BİRİSİN

"Faik Işık Aziz Yıldırım'a zarar verilmek için bir takım kişiler tarafından yanına konulmuş bir Truva atıdır. Faik Işık sevimsiz bir avukattır ve Aziz Yıldırım'a antipati getiriyor. Sen Aziz Yıldırım'ı rezil etmek için ortaya çıktın. Faik Işık çene suyuna çorba olan birisidir. Savcıya çamur at, polise çamur at böyle bir avukatlık olur mu?."

YÜREĞİN YETİYORSA

Tartışmaların uzaması üzerine Ahmet Çakar, Faik Işık'ı stüdyoda karşılıklı tartışmaya davet etti. Çakar "Cesaretin varsa, yüreğin yetiyorsa stüdyoya gel, burada tartışalım" sözleriyle meydan okumayı da ihmal etmedi.

"ADAMSAN KALKAR BURAYA GELİRSİN"


Faik Işık'ın Ahmet Çakar'a hitaben söylediği "Ahmet Çakar hem hakim olmuş, hem Yargıtay olmuş hüküm veriyor" sözlerinden sonra sinirlenen Ahmet Çakar Işık'ı ekranda düelloya davet etti: "Faik Işık ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın. Adamsan kalkar buraya gelirsin. Telefondan atmak kolay, karşımıza geleceksin. Öyle konuşacaksın. Sen avukata yakışır bir şekilde hareket edeceksin. Böyle bağıra çağıra olmaz."

"AZİZ YILDIRIM'IN YANINA GİTMEZSEM ŞEREFSİZİM"

Faik Işık'ın programa Aziz Yıldırım'la birlikte programa katılacağını ve bu sözleri Aziz Yıldırım'a söylemesi ve onun yanına ziyarete gideceğini belirtmesi üzerine Ahmet Çakar da altta kalmadı: "Eğer savcı izin versin, ben Aziz Yıldırım'ın yanına gitmezsem şerefsizim."

"FENERBAHÇE TARAFTARI SANA GÜNÜNÜ GÖSTERİR"

Faik Işık'ın konuşmasında "Fenerbahçe taraftarı sana gününü gösterir" demesi üzerine Ahmet Çakar sinirlendiğini kelimelere döktü: "Sen hasta mısın, arıza mısın, ön lokma mı, arka lokma mı arıza? Sen beni tehdit mi ediyorsun? Sen değil, senin kralın gelse beni tehdit edemez. Fenerbahçe taraftarına buradan sesleniyorum. Faik Işık denilen avukat olduğu sürece Aziz Yıldırım'a antipati doğuyor. Burada bana mafya ağzıyla konuşma."

FAİK IŞIK'I BAŞBAKAN İSTEMEMİŞ

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Derin Futbol'da bugüne kadar farklı bilinen bir gerçek gün ışığına çıktı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatlığını yapan, aynı zamanda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da avukatlığı sürdüren Faik Işık, şike soruşturmasından sonra Başbakan avukatlığında çekildiğini ifade ederek, bunu kendisinin istediğini kamuoyuna deklare etmişti. Derin Futbol'a telefonla bağlanan Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık, Rasim Ozan Kütahyalı'nın ısrarlı soruları karşısında Başbakan Erdoğan'ın avukatlığından Başbakan'ın rahatsızlığını ilettiğini ve bu nedenle Başbakan'ın avukatlığından ayrıldığını itiraf etti. Ahmet Çakar ise bu durum karşısında Faik Işık'a "Darısı Aziz Yıldırım'ın başına" sözleriyle çattı.