BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,77
ALTIN 2.508,61
HABER /  GÜNCEL

Fadime Şahin parayı nereden buldu?

Fadime Şahin ortaya çıktı medya oturduğu mahalleye koştu. Şahin ailesine daire satan kişi konuştu.

Abone ol

28 Şubat sürecinde ekranlarda boy gösteren Fadime Şahin, 13 yıl sonra Bahçelievler'de ortaya çıktı.

Müslüm Gündüz'le birlikte polis tarafından basıldıktan sonra uzun süre medya gündeminde kalan Şahin, sonraki süreçte izini kaybettirdi.

Yurt dışında yaşadığı iddia edilen Şahin'in Bahçelievler'de annesi Gülistan Şahin'in evinde kaldığı öğrenildi. Şahin ailesine o dönemde daire satan komşusu Erol İleriat, "Anadolu Yakası'nda oturuyorlardı. Bizden daire aldılar. Doğrudur; o kanala çıktı, bu kanala çıktı. Oradan buradan belki de para aldılar, doğrudur. Bu daireyi o paralarla almış olabilir. Çünkü o zaman durumları yoktu." dedi.

ÇOÇUKLAR ABLASININ

Bugün bazı gazetelerde kendisi ile ilgili çıkan haberlerden rahatsız olduğu iddia edilen Şahin'in ortadan kaybolduğu sürede kısa süreli evlilik yaptığı belirtildi. Gazetelere yansıyan haberlerde Fadime Şahin'in olduğu öne sürülen ikiz çocukların ise Şahin'in ablasının çocukları olduğu ifade edildi.

GAZETECİLER EVE AKIN ETTİ

Fadime Şahin'in annesi ve diğer kardeşleri ile birlikte yaşadığı öne sürülen ev, bugün gazetecilerin uğrak yeri oldu. Gazetecilerle konuşmak istemeyen anne Gülistan Şahin, bir komşusu aracılığıyla yaptığı açıklamada, kızının 13 yıl aradan sonra tekrar gündeme getirilmesinde son derece rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

28 Şubat sürecinde aile olarak büyük sıkıntılar yaşadıklarını öne süren anne, o dönemde olduğu gibi kızını bir daha kameralara konuşmayacağını söyledi. Basın mensuplarının apartmanda görüntü almasına tepki gösteren çevre sakinleri de Şahin'i tanımadıklarını, gazetecilerin Fadime Şahin diye anlattıkları kişiyi Tuğba A.Y olarak bildiklerini ifade etti.

Ailenin çok yakın bir dostu olduğunu söyleyen Erol İleriat, Fadime Şahin'in Hürriyet Mahallesi'ndeki apartmana taşındıktan iki yıl sonra evlendiğini, o günde sonra ayrı bir evde yaşadığını ifade etti. Fadime Şahin'i 28 Şubat sürecinden önce gelişen olaylardan tanıdığını anlatan İleriat, Şahin'in bir dönem sürekli televizyon ekranlarda boy göstermesini nedenini soran gazetecilere şu açıklamayı yaptı:

O KANALA BU KANAL ÇIKTI

"Anadolu Yakası'nda oturuyorlardı. Bizden daire aldılar. Doğrudur; o kanala çıktı, bu kanala çıktı. Oradan buradan belki de para aldılar, doğrudur. Bu daireyi o paralarla almış olabilir. Çünkü o zaman durumları yoktu. Babası sırt çantasında çorap atlet satıyordu. Ancak şimdi rahatsız edilmek istemiyorlar, yeniden gündeme gelmek istemiyorlar." dedi.