BIST 9.769
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42
HABER /  GÜNCEL

Facianın eşiğinden dönüldü

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde TIR’ın çarpması sonucu devrilen iki elektrik direğinden biri, bölgede bulunan otomobilin üzerine devrildi. Kaz...

Abone ol

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde TIR’ın çarpması sonucu devrilen iki elektrik direğinden biri, bölgede bulunan otomobilin üzerine devrildi. Kazada üzerine direk düşen otomobilde kimsenin olmaması sayesinde, büyük bir facianın eşiğinden dönülmüş oldu.
Alınan bilgiye göre, Hüsamettin E.’nin kullandığı park halindeki TIR, Bahçelievler Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’ndeki rampada hareket etti. İçinde sürücüsü bulunmayan 39 EV 539 plakalı TIR, iki ayrı elektrik direğine çarparak durabildi. Çarpma sonucu iki direk de yıkılırken, direklerden biri Aytekin Temir’e ait 59 DN 687 plakalı otomobilin üzerine düştü. Kaza sonucu TIR’da ve otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kazada üzerine direk düşen otomobilde kimsenin olmaması ve kaza sırasında içinde sürücüsü bulunmayan TIR’ın kimseye zarar vermemesi ise sevinirdi.

TREDAŞ EKİPLERİ ONARIM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
Kaza nedeniyle Bahçelievler Mahallesi’ne uzun süre elektrik verilemedi. Olay yerine gelen TREDAŞ ekipleri devrilen iki direği de alarak bölgede onarım çalışmalarına başladı. Ekipler en kısa sürede mahalleye yeniden elektrik verilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.
(İHA)