BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.492,39
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Facebook'tan video uygulaması

Günümüzün en popüler sosyal paylaşım sitesi Facebook, uygulama portföyü arasına bir yenisini daha ekledi.

Abone ol

Sosyal paylaşım sitesi Facebook, en fazla 20 saniyelik videolar çekerek birbirine eklenen upuzun videolar oluşturmanızı sağlayan yeni uygulamasını kullanıma sundu.

Android ve iOS platformu için yayınlanan Riff isimli video uygulaması sayesinde arkadaşlarınız ile farklı konumlarda olsanız bile beraber video çekmeniz mümkün kılınmış durumda.

Riff ile en fazla 20 saniye uzunluğunda videolar çekmenize olanak sağlanmış durumda. Daha sonrasında çektiğiniz bu videoyu ilgili etiketleri ekleyerek paylaşıyorsunuz.

Paylaştığınız videonuzu izleyen arkadaşlarınızda aynı şekilde video çekip sizin videonuza ekleyebiliyor. Bu sayede oldukça eğlenceli olabilecek videolar ortaya çıkarmak mümkün kılınmış oluyor. Facebook üzerinden rahatlıkla paylaşabileceğiniz bu videoları tarayıcı üzerinden de izlemeniz mümkün.

Halihazırda Android ve iOS için indirilebilir olan uygulama henüz Windows Phone kullanıcıları için yayınlanmış değil. Bu konuda herhangi bir açıklama yapılmazken uygulamanın yakın zamanda Windows Phone kullanıcıları içinde indirilmeye sunulmasını bekliyoruz.

Facebook'un yeni video uygulaması Riff'i Android cihazınıza indirmek içinse , iOS cihazınıza indirmek içinse tıklamanız yeterli olacaktır.

Kaynak: shiftdelete