BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,78
ALTIN 2.505,94

Facebook'tan silmeniz gereken 11 şey!

Facebook'tan silmeniz gereken 11 şey!

Bunları özenle Facebook'ta paylaşıyorsanız, başınıza gelebileceklere hazır olun! İşte Facebook'tan silmenizde fayda olan 11 şey.

Facebook'tan silmeniz gereken 11 şey!

Bunları özenle Facebook'ta paylaşıyorsanız, başınıza gelebileceklere hazır olun! İşte Facebook'tan silmenizde fayda olan 11 şey. Dünya çapında iki milyarı aşan kullanıcı sayısıyla Facebook, herkesi etkileyebilecek en büyük güçlerden bir tanesi.Güçlü şeylerle uğraşırken her zaman dikkatli olmakta fayda var. Facebook, gizliliğinizi büyük bir özenle koruduğunu söylüyor ancak sosyal ağ üzerinde olmasını istemeyeceğiniz ev adresiniz gibi bazı bilgiler de var. İlk hayvanınız, sevdiğiniz albüm gibi bilgiler bazen parolalarınızın içerisinde geçtiğinden ciddi bir güvenlik riski de oluşturabilir. İşte Facebook'tan silmek isteyeceğiniz 11 şey

Facebook'tan silmeniz gereken 11 şey!

Doğum gününüz: Doğum gününüz, adınız ve adresinizle birlikte banka hesabınıza ve kişisel verilerinize ulaşmakta kullanılabilir. Doğum tarihinizi değiştirmek için: Profilinize gidin ve Hakkında'ya tıklayın Sol sütunda İletişim Bilgileri ve Temel Bilgiler'e tıklayın Aşağı inin, Doğum Tarihi veya Doğum Yılı'nın üzerine gelin ve değiştirmek istediğiniz bilginin sağındaki Düzenle'ye tıklayın Açılır menüleri kullanarak doğum tarihinizi değiştirin ve kimlerin görebileceğini değiştirmek için hedef kitle seçiciyi kullanın Değişiklikleri Kaydet'e tıklayın

Facebook'tan silmeniz gereken 11 şey!

Telefon numaranız: Şanslıysanız bir hayran edinebilirsiniz ancak kötü bir senaryoda sizi sürekli arayan bir sapığınız olabilir. Hesabınıza yeni bir cep telefonu numarası eklemek veya numaranızı değiştirmek için: Ekranın sağ üst köşesindeki simgesine tıklayın Ayarlar'a tıklayın Mobil'e tıklayın Yeni bir numarayı etkinleştirmek için Bir başka cep telefonu numarası ekle'ye tıklayın Cep telefonu numaranızı girin ve Devam'a tıklayın Bir cep telefonu numarasını kaldırmak isterseniz, kaldırmak istediğiniz mevcut cep telefonu numarasının yanındaki Hesabından kaldır'a tıklayabilirsiniz. Ayrıca, cep telefonunuza erişiminizi kaybetme olasılığına karşı hesabınıza bir e-posta eklemenizi tavsiye ederiz.

Facebook'tan silmeniz gereken 11 şey!

"Arkadaşlarınızın" çoğu: Oxford psikoloji profesörü Robin Dunbar'ın teorisine göre insanlar, ortalama 150 kişiyle arkadaşlık yürütebiliyor. İletişim içerisinde olmadığınız arkadaşlarınızı Facebook'tan kaldırarak sosyal medyada daha sağlıklı bir etkileşim sağlayabilirsiniz. Birisini arkadaşlarınız arasından çıkarmak için: Söz konusu kişinin profiline gidin Fareyi profilinin üst kısmındaki Arkadaşın simgesinin üzerine getirin Arkadaşlarımdan Çıkar'ı seçin Arkadaşlarınız arasından çıkardığınız kişiye bildirim gönderilmez. Birinin profilinizi görmesini, sizi arkadaş olarak eklemesini veya mesaj göndermesini istemiyorsanız, bu kişiyi engelleyebilirsiniz. Not: Birisini arkadaşlarınız arasından çıkardığınızda, siz de o kişinin arkadaş listesinden çıkarılırsınız. O kişiyle yeniden arkadaş olmak isterseniz, kendisini tekrar arkadaş olarak eklemeniz gerekir.