BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.410,81
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Facebook’ta iğrenç tuzak!

Facebook'ta tanıştığı ortaokul öğrencisi A.E. isimli kızı kaçırıp, götürdüğü bağ evinde tecavüz ettiği ileri sürülen 23 yaşındaki B.K. tutuklandı.

Abone ol

Facebook'ta tanışarak başlayıp sonu çok kötü biten hikayelere bir yenisi daha eklendi. Korkunç olay bu kez bir ortaokul öğrencisinin hayatını kararttı.

Facebook'ta tanıştığı ortaokul öğrencisi A.E. isimli kızı kaçırıp, götürdüğü bağ evinde tecavüz ettiği ileri sürülen 23 yaşındaki B.K. tutuklandı

TECAVÜZE UĞRADIĞI SAĞLIK KONTROLÜNDE ANLAŞILDI

Honaz, Höyük Mevkisi’nde devriye görevi yapan jandarma ekipleri, ortaokul öğrencisi A.E. ile yanındaki B.K.’yi görüp, durumlarından şüphelenerek, kimlik kontrolü yapmak istedi. İnceleme sonucu A.E.’nin ailesi tarafından polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulunulduğunu belirleyip, B.K.’yi gözaltına aldı. A.E.’nin hastanedeki sağlık muayenesi sonucunda tecavüzüne uğradığı belirlendi.

BAĞ EVİNDE TECAVÜZ

A.E. ile sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta tanışıp, geçen 19 Eylül’de Gaziantep’ten gelip, okul çıkışı kaçırarak götürdüğü bir bağ evinde tecavüz ettiği ileri sürülen B.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından Pazar günü sevk edildiği adliyede tutuklandı.