BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,75
ALTIN 2.419,96
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Facebook yorumları neşeleniyor…

Bir süredir severek kullandığımız neşeli etiketler özelliğini, Facebook şimdi yazdığımız yorumlarda da kullanmamızı sağlıyor.

Abone ol

Neşeli etiketleri, Facebook’a özel birer emoji gibi düşünmek mümkün. Geçen seneden beri yavaş yavaş ağına yaydığı etiket sistemi, şimdiye kadar sadece Facebook’un içindeki özel mesajlarda ve Messenger uygulaması dahilinde kullanılabiliyordu. Artık tüm sayfalardaki yorumlarda isterseniz bir etiket kullanabilirsiniz.

Yorum kutusunda aynı emoji işaretine bastığınızda bulacağınız yeni etiketlerde karşınıza ilk olarak ana etiket seti Meep ve Pusheen geliyor ama çıkan kutuda sağ üstteki ekstra etiketleri işaret eden artı butonuna basınca, Facebook etiket mağazasına gidiyorsunuz. Burada bulacağınız onlarca paketten istediğinizi bedava olarak indirebilir ve arkadaşlarınızın mesajlarına uygun bir neşeli etiket ile cevap verebilirsiniz.

Neşeli etiketler şimdilik ücretsiz ama ileride paralı özel etiket setleri çıkıp çıkmayacağını göreceğiz. Özellikle çeşitli markaların maskotlarına özel etiket setleri çıkması mümkün. Facebook’da yeni yorum özelliği olan neşeli etiketleri nasıl kullanacağınızı gösteren o videoyu