BIST 9.069
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,12
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Facebook kurucusundan alkış toplayan yorum

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, teknoloji konulu hedefleri anlatan bir yazı paylaştı. Bu yazıya bir büyükannenin yazdığı yorum dikkat çekti. Zuckerberg'in verdiği cevap ise alkış topladı.

Abone ol

Geçtiğimiz Pazar günü kişisel Facebook hesabından 2016 senesi içinde öğrenmek ve kullanmak istediği teknolojileri paylaşan Zuckerberg’in bu yazısı, yazının kendisinden ziyade, bir kullanıcının yaptığı bir yorum ve Zuckerberg’in ona verdiği cevap ile gündeme oturdu.

Facebook’ta çok başarılı mühendislerle çalıştığını ve işin en keyifli kısmının teknoloji projelerinin detaylarına inmek olduğunu yazan Zuckerberg , bir şeyleri kendi başına üretmenin daha başka bir keyfi olduğunu ve bu sene de buna odaklanacağını yazdı.

Bir büyükannenin, ‘Kız torunlarıma hep sınıftaki en çalışkan öğrencilerle birlikte olmalarını söylüyorum, belki onlardan biri geleceğin Mark Zuckerberg’i olur. Facebook sayesinde aile üyelerim ve eski sınıf arkadaşlarımla bir araya geldim’ yorumu üzerine Zuckerberg, ‘Daha da iyisi torunlarını sınıftaki en çalışkan öğrenci olması için cesaretlendirmek olur, böylece onlar bir sonraki başarılı mucit olabilirler!’ cevabını yazdı.