BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.497,22
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Facebook Home uygulaması yarım milyonu aştı!

Facebook'un Android sistemi için hazırladığı yeni uygulaması Facebook Home, Google Play Store'da yarım milyon indirme değerini yakaladı.

Abone ol

Facabook Home (Facebook Ana Sayfası) indirme sayısında 500 bin rakamına ulaştı.

12 Nisan’da ilk olarak Amerika’da Play Store’da yer alan ana sayfası uygulaması, 16 Nisan’da dünya genelinde indirilmeye başlandı.

İndirilme sayısı dikkate alındığında Facebook Home'un ne kadar popüler olduğu ortaya gözlenbildi, ancak uygulamayı indirdikten 5 dakika sonra kaldırılanlar da olduğu biliyor. Fakat uygulama yüklendiğinde indirilme istatistiği artmaya devam ediyor.
facebook-home.jpg
Play Store’da yapılan yorumlardan uygulamanın kullanıcılar tarafından neden kaldırıldığına dair detaylar bulanabiliyor. 500 bin indirmenin yanı sıra 11.000'den fazla yorum yapılırken, Facebook Home için yapılan oylama ortalaması ise 2.2 gibi oldukça düşük bir değerde gözlendi.

Facebook’un yeni uygulaması süreç içerisinde gelen eleştiriler paralelinde güncellenecektir. Bu sayede Facebook kullanıcı dostu basit bir deneyim sunmayı amaçlayacak. Facebook Home hali hazırda HTC One, One X, One X+, Galaxy S III, Galaxy Note II ve Galaxy S4 tarafından desteklenmektedir. Uygulamanın kısa süre içerisinde tüm Android platformu için kullanılabilir hale getirilmesi bekleniyor.