BIST 9.624
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.495,60
HABER /  MEDYA

Ezgi ve Reyhan Gelinim Mutfakta'dan neden çekildi kafa karıştıran karar

Gelinim Mutfakta'da 36. haftanın finalinde Ezgi ve Reyhan Hanımın aniden çekilme kararı alması kafaları karıştırdı. Peki Gelinim Mutfakta Ezgi kimdir? Reyhan kaynana nereli? Ezgi ve Reyhan Gelinim Mutfakta'dan neden çekildi? İşte 36. haftanın final gününde yaşananlar;

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 36. haftanın final günü tamamlandı. Haftanın finaline Ezgi 49 puanla birinci girerken, Elif ve Cansu 45, Hatice ise sadece 37 puan toplayabildi. Haftanın son gününde ise gelinler en güzel Pekmezli Yufka Tatlısını yapmak için ter döktüler. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu.

Gelinim Mutfakta'da haftanın finaline damga vuran çekilme kararı!

23 Kasım Günün Kazananı Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Ezgi ve Cansu 7 puanla günün en düşük puanını alan gelin olurken, 20 puan toplayan Hatice günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Elif ise 8 puan toplayabildi.

Gelinim Mutfakta'da kim elendi şoke eden çekilme kararı

Gelinim Mutfakta'da Torpil mi Var? Bilindiği üzere yarışmaya reyting getiren Reyhan kaynana ile Cansu'nun yarışmanın müdavimleri haline getirilmesi torpil iddialarını gündeme getirmişti. Reyhan ve gelini Ezgi daha önce elenmiş ve bir şekilde yapım tarafından yarışmaya yeniden dahil edilmişlerdi.

Geçtiğimiz haftalarda da Cansu ikinci kez yarışmaya geri dönmüştü. Haliyle, tekrarlayan isimler yarışmanın cazibesini düşürürken program izleyici nezdinde de inandırıcılığını yitirmişti.

Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım Kimdir? Tunceli'de dünyaya gelen Ezgi Yıldırım, Elazığ'da yaşamaktadır. 4 yıldır evli olan Yıldırım’ın 16 aylık bir bebeği vardır.

Gelinim Mutfakta Reyhan Yıldırım Kimdir? Aslen Tuncelili olan Reyhan hanım ise Erzincan'da yaşamaktadır. Otoriter tavırlarıyla dikkat çeken Reyhan Hanım, haftanın ilk gününde sarfettiği 'Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım' sözüyle dikkat çeKmişti.