BIST 8.988
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,91
HABER /  MEDYA

Ezgi Ünal kimdir sevgilisini onun için terketti

Ezgi Ünal İşte Benim Stilim birincisi oldu evlilik teklifini kaptı. Ezgi Ünal final gecesinde 100 bin liralık ödülü kazandı. İşte Ezgi Ünal kimdir sorusunun yanıtı.

Abone ol

İşte Benim Stilim final gecesinde birinci olan Ezgi Ünal sevgilisi Savaş Kıran jürinin araya girmesiyle stüdyoya gelip babasının yanına oturunca renkten renge girdi.

İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİSİ KİM OLDU? - TIKLAYIN

Ezgi Ünal 'ın sevgilisi Savaş Kıran birinci olduğu taktirde evlenme teklif edeceğini söylemiş. Canlı yayında o evlilik teklifi gelmedi ancak Ezgi Ünal 100 bin liralık ödülün sevinci ile işin peşine de düşemedi.
ezgi-ünal-sevgilisi-savaş-kiran-evlenme-teklif-etti-mi.jpg
Peki Ezgi Ünal kimdir ve sevgilisi Savaş Kıran'ı nerden hatırlıyoruz?

Ezgi Ünal'ın instagram hesabı sevgilisi Savaş Kıran'ın resimleriyle yüklü. Ezgi Ünal gibi sevgilisi de modellik yapıyor.

Ezgi Ünal 'ın İşte Benim Stilim yarışması ilk deneyimi değil. Ezgi Ünal daha önce 'Alabora' isimli televizyon yarışmasında yer almıştı.

SAVAŞ KIRAN ONUN İÇİN SEVGİLİSİN TERKETTİ
ezgi-ünal-ve-sevgilisi-savaş-kiran.jpg
Ezgi Ünal ile bugün birlikte olduğu sevgilisi Savaş Kıran o yarışmadan tanışıyor. O zamanlar Savaş Kıran'ın başka bir sevgilisi vardı. İkili yarışma sırasında yakınlaşınca Savaş Kıran , Ezgi Ünal için sevgilisini terketmişti.

SAVAŞ KIRAN DA MÜDAVİM YARIŞMACI
ezgi-ünal-kimdir-sevgilisi-savaş-kiran.jpg
Ezgi Ünal ile sevgilisi Savaş Kıran televizyon yarışmalarının müdavimi olmuşlar. Ezgi Ünal İşte Benim Stilim'e katılınca Savaş Kıran da 'Bu Tarz Benim'de 'erkeklerin' dahil olduğu kısımda yarışmacı olmuştu.

PEKİ EZGİ ÜNAL KİMDİR ASLEN NERELİ?
Ezgi Ünal moda tasarımı üzerine eğitim almış. 26 yaşındaki Ezgi Ünal aslen Ipartalı.
ezgi-ünal-kimdir-instagram.jpgEzgi Ünal'ın İşte Benim Stilim yarışmasında birincili oldu. Aslında öyle bayılacak bir tarzı yada sürprizlerle dolu bir stili yok. Sadece 'stil' sahibi olmayanların içinde 'kötünün iyisi' olarak öne çıkmış görünüyor.