BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.492,11
HABER /  MEDYA

Ezgi Ünal İşte Benim Stilim kızının sevgilisi kimdir?

Ezgi Ünal İşte Benim Stilim yarışmasında 'stili' ile öne çıktı. Peki Ezgi Ünal kimdir aslen nerelidir ve instagram hesabında nasıl resimleri var?

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışmacılarından Ezgi Ünal jürinin birinciliğin favorilerinden biri olarak gördüğü isimler arasında. Peki Ezgi Ünal kimdir ve aslen nerelidir?

İşte Benim Stilim 3. sezon yarışmacılarından biri olan Ezgi Ünal moda tasarımı üzerine eğitim almış. Ancak işi yerine bir süre hosteslik yapmış. Julia Roberts 'a benzetilen Ezgi Ünal bazen çok iyi giyinse de bazı günler şaşırtıcı derecede kötü olabiliyor.

EZGİ ÜNAL İNSTAGRAM RESİMLERİ VE SEVGİLİSİ
ezgi-ünal-ve-savaş-kiran-kimdir.jpgEzgi Ünal'ın instagram hesabı sevgilisi Savaş Kıran'ın resimleriyle yüklü. Ezgi Ünal gibi sevgilisi de modellik yapıyor.

EZGİ ÜNAL ASLEN NERELİ?
ezgi-ünal-instagram-resimleri.jpg26 yaşındaki Ezgi Ünal aslen Ipartalı. İstanbul'da yaşayan Ezgi Ünal yarışmada zaman zaman sivri çıkışlarıyla dikkat çekiyor.

ezgi-ünal-alabora-yarişmasi.jpgEzgi Ünal'ın İşte Benim Stilim yarışması ilk ekran deneyemi değil. Ezgi Ünal daha önce Alabora isimli bir yarışmada da boy göstermiş.

EZGİ ÜNAL İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİLİĞİ ŞANSI NE?
ezgi-ünal-sevgilisi.jpg
Ezgi Ünal'ın İşte Benim Stilim yarışmacıları arasında farklı bir tarzı var. Handikapı ise iyi bir tarza sahip olmasına rağmen bazen gerçekten çok kötü giyiniyor olması. Ezgi Ünal bu performansı ile ilk 3 arasına girer ancak birinciliği zor görünüyor.