BIST 9.722
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.426,61
HABER /  MAGAZİN

Ezgi Sertel kimdir nereli eşi Ozan Çobakoğlu ile ne zaman evlendi?

Ezgi Sertel sunduğu programla adından söz ettiren isim. Uzun süredir ara verdiği ekranlara geri dönen Ezgi Sertel kimdir aslen nereli kaç yaşında? Ezgi Sertel eşi Ozan Çobakoğlu ne zaman evlendi?

Abone ol

Sunduğu yemek programıyla adından söz ettiren ve sosyal medyada oldukça konuşulan Ezgi Sertel, teve 2 ekranlarında Kadınlar Bilir ile geri dönüyor. Ekranların sevilen ismi Ezgi Sertel'in hayatına gelin yakından bakalım.

Sunduğu yemek programlarıyla adeta bir fenomen haline gelen Ezgi Sertel, 1 Ekim 1981 tarihinde Karabük, Safranbolu'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Safranbolu'da tamamlayan ünlü sunucu, İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliğinde okudu ve 2004 yılında mezun oldu. Bir aile dostlarının klibinde oynadı ve bunu üzerine dizi teklifleri alarak kendini setlerde buldu. Ezgi ile Yaz Sabahı" programı ile tanınan Ezgi Sertel, "Tek Türkiye" adlı dizide Zeynep Öğretmen adlı karakteri canlandırdı. Daha önce 'Ezgi ile Şifalı Yemekler' adlı bir gezi ve yemek programı yapan Ezgi Sertel, Haber Türk ekranlarında "lezzet haritası" adlı tv programı yaptı. Ezgi Sertel Star Tv ekranlarında Lezzetin Haritası programını sundu.

Şimdilerde teve2 ekranlarında yer alan Ezgi Sertel, verdiği kilolarla konuşuluyor. Oldukça zayıflayan ve eski halinden eser kalmayan Ezgi Sertel'in yeni halini görenler şoke oluyor. 

Ezgi Sertel yaptığı sıkı bir diyet programıyla kilo verdi. Eski halinden eser kalmayan Sertel, instagram'dan son halini sık sık paylaşıyor.

Ezgi Sertel geçen yıl Ozan Çobanoğlu ile dünyaevine girdi.