BIST 9.639
DOLAR 32,50
EURO 34,62
ALTIN 2.479,41

Ezgi Sertel Kimdir?

Sunduğu yemek programıyla adından söz ettiren Ezgi Sertel kimdir nereli kaç yaşında? Ezgi Sertel'in eşi Ozan Çobakoğlu fotoğrafları. Ezgi Sertel özel hayatı ve biyografisi haberimizde. Sunduğu yemek programlarıyla adeta bir fenomen haline gelen Ezgi Sertel, 1 Ekim 1981 tarihinde Karabük, Safranbolu'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Safranbolu'da tamamlayan ünlü sunucu, İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliğinde okudu ve 2004 yılında mezun oldu. Bir aile dostlarının klibinde oynadı ve bunu üzerine dizi teklifleri alarak kendini...

Sunduğu yemek programıyla adından söz ettiren Ezgi Sertel kimdir nereli kaç yaşında? Ezgi Sertel'in eşi Ozan Çobakoğlu fotoğrafları. Ezgi Sertel özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Sunduğu yemek programlarıyla adeta bir fenomen haline gelen Ezgi Sertel, 1 Ekim 1981 tarihinde Karabük, Safranbolu'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Safranbolu'da tamamlayan ünlü sunucu, İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliğinde okudu ve 2004 yılında mezun oldu. Bir aile dostlarının klibinde oynadı ve bunu üzerine dizi teklifleri alarak kendini setlerde buldu. Ezgi ile Yaz Sabahı" programı ile tanınan Ezgi Sertel, "Tek Türkiye" adlı dizide Zeynep Öğretmen adlı karakteri canlandırdı. Daha önce 'Ezgi ile Şifalı Yemekler' adlı bir gezi ve yemek programı yapan Ezgi Sertel, Haber Türk ekranlarında "lezzet haritası" adlı tv programı yaptı. Ezgi Sertel Star Tv ekranlarında Lezzetin Haritası programını sundu.

Şimdilerde teve2 ekranlarında yer alan Ezgi Sertel, verdiği kilolarla konuşuluyor. Oldukça zayıflayan ve eski halinden eser kalmayan Ezgi Sertel'in yeni halini görenler şoke oluyor.