BIST 9.624
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.495,60

Ezgi Mola'ya altın günü gibi gala

Ezgi Mola'ya altın günü gibi gala

Ezgi Mola’nın başrolünde olduğu ‘Maide’nin Altın Günü’nün özel gösterimi önceki akşam Etiler Alkent’te yapıldı.

Ezgi Mola'ya altın günü gibi gala

Ezgi Mola’nın başrolünde olduğu ‘Maide’nin Altın Günü’nün özel gösterimi önceki akşam Etiler Alkent’te yapıldı. Ezgi Mola, “Bir anda karar verip başladık. 24 günde çektik bitirdik” dedi. Ezgi Mola, “‘Maide Teyze’ için ‘Recep İvedik’in dişisi yorumu yapılıyor, siz ne düşünüyorsunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Alakası yok. Ama umarım gişede bahtı benzer.” Filmde Ezgi Mola’nın yakın arkadaşı Enis Arıkan’ın 70 yaşındaki annesi Selma Arıkan da oynadı.

Ezgi Mola'ya altın günü gibi gala

Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve Fatih Ürek galada sürpriz yaptı. Demet Akalın “Altın gününe eli boş gelmek olmaz. Biz böyle öğrendik. Kekler, kurabiyeler yaptık getirdik” diye konuştu. Sonra tüm davetlilere dağıttı. Ezgi Mola bu tatlı sürpriz karşısında hem şaşırdı, hem sevindi. “Altın günü işte böyle olur” dedi. Ardından diyeti bozup kek ve kurabiye yedi. Caner Özyurtlu’nun yönettiği film bugün vizyonda.

Ezgi Mola'ya altın günü gibi gala

"Maidenin Altın Günü" filminin konusu: Altın günlerinin şaşaalı ismi Maide teyze, titizliği ve marifetleri ile ünlü bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhur olan Maide teyzenin geniş de bir gün arkadaşı ağı vardır.

Ezgi Mola'ya altın günü gibi gala

Ancak günün birinde, arkadaşlarından şüphe etmesine sebep olacak bir olay başına gelir; altın günlerinden birinde Maide'nin aile yadigarı gerdanlığı çalınır. Gerdanlığı bulmak için işe koyulan Maide, İstanbul dışından gelen ergen yeğeni Yağmur ile bir liste yapar. İkili, güne gelen kadınların tek tek peşine düşecek ve hırsızı bulacaktır...