BIST 9.459
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.487,54
HABER /  MEDYA

Ezgi Mola'nın dekoltesine şok sansür TIKLA

‘Arkadaşım Hoşgeldin’in önceki akşam yayınlanan bölümüne Mola’nın göğüs dekoltesi damgasını vurdu. Oyun sırasında zor anlar yaşanması üzerine kırmızı bir tülle sorun giderildi.

Abone ol

Tolga Çevik ve Ezgi Mola’nın sahne aldığı “Arkadaşım Hoşgeldin”in önceki akşam Ankara’daki turnesi ekrana geldi.

Congresium’da yaklaşık 3 bin kişinin önünde oynayan Tolga Çevik geceye damgasını vurdu. Çevik, program boyunca yaptığı göndermelerle Twitter’da en çok konuşulan sekizinci konu olarak ‘trend topic’ olmayı başardı.

TEBRİK MESAJI YAĞDI

İlk göndermede Çevik, yönetmen Fırat Parlak’ın kendisine ‘Gerizekalı’ demesi üzerine “Allah’ım 20 bin daha gitti. Burası RTÜK şehri... Nakit alıyorlar” dedi. İkinci göndermede ise sahneye 3 çocuk çağrıldı. Yaklaşık 40 çocuğun gelmesi üzerine Çevik’in, “Bir çağrıda bu kadar geliyorsanız, bu memlekette hâlâ umut var demektir” sözleri twitter’da binlerce tebrik mesajı aldı. Çevik’in üçüncü göndermesi trafik şoförlerine oldu.

Çevik, seyirci arasından otobüs rolünü oynayacak birini çağırdı. Ancak gelen kişinin araba kullanmayı bilmediğini söylemesi üzerine Çevik, “Otobüs şoförü diye çağırmıştım. Gerçi alayı bilmiyor” diyerek eleştiride bulundu.

EZGİ MOLA'NIN GÖĞÜS DEKOLTESİ

Tolga Çevik’in göndermelerinden sonra sosyal medyada dikkat çekilen ikinci konu ise Ezgi Mola’nın gögüs dekolteli elbisesi oldu. Mola’nın göğüs dekoltesi oyun sırasında kırmızı tül takılarak giderilmeye çalışıldı. Göğüs dekoltesi nedeniyle Mola hakkında da binlerce tweet atıldı. ‘Arkadaşım Hoşgeldin’ sosyal medyanın yanı sıra reytingde de zirvede yer aldı. Total’de birinci olan ‘Arkadaşım Hoşgeldin’ programı AB Grubu’nda ‘Aramızda Kalsın’ dizisine geçilerek ikinci sırada yer aldı.