BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.496,13
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Ezgi Mola 'Herkes Kocası Kadar Konuşsun 'dedi

Kocan Kadar Konuş filmi 20 Mart 2015 haftası vizyona girdi. Kocan Kadar Konuş filmi oyuncuları İzmir'de gala yaptı. Filmin başrol oyuncuları 'İzmir'in uğuruna inanıyoruz' dedi.

Abone ol

Merakla beklenen yılın komedisi “Kocan Kadar Konuş” filminin İzmir galası, İzmir Optimum’da yoğun katılımla yapıldı.

Şebnem Burcuoğlu’nun yazdığı Kıvanç Baruönü’nün yönettiği ve BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği yılın komedisi “Kocan Kadar Konuş” filminde kadın erkek ilişkileri, komik ve enteresan bir hikaye ile beyazperdeye taşındı. Filmin başrollerini ise sevilen oyuncular Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Nevra Serezli ve Ebru Cündübeyoğlu paylaştı.

ÜNLÜ OYUNCULAR HAYRANLARIYLA İZLEDİ
Gala filmi öncesi Ezgi Mola, Murat Yıldırım ve yönetmen Kıvanç Baruönü hayranlarıyla da buluştu. Söyleşiye katılan oyuncular, sık sık hayranlarıyla selfie çekildi. Söyleşinin ardından ünlü oyuncular ve yapım ekibi, yılın komedi filmini Optimum Outlet’in Cinemaximum salonlarında hayranları ile birlikte izledi.
fft261_mf8066427.jpeg
“İZMİR’İN UĞURUNA İNANIYORUZ”
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan ünlü oyuncular, tüm sinemaseverleri filme beklediklerini ifade etti. Oyuncu Ezgi Mola İzmir’de gördükleri yoğun ilgi karşısında çok mutlu olduklarını dile getirirken, Murat Yıldırım ise yeteri kadar romantik komedi filmlerinin çekilmediğine ve bu yönüyle ‘Kocan Kadar Konuş’ filminin güzel bir alternatif olduğuna dikkat çekti. Filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü de bir önceki ‘Patron Mutlu Son İstiyor’ filminin galasının da halkla ilk buluşmasını İzmir’den yaptığını ve İzmir’in uğuruna inandığını ifade etti.

KOCAN KADAR KONUŞ FİLMİ 

Şebnem Burcuoğlu'nun son kitabı 'Kocan Kadar Konuş' şimdi beyaz perdede! Kitabın baş kahramanı Efsun ve Sinan'ın imkansız ve bir o kadar da komik aşkının sinema uyarlamasında Ezgi Mola ve Murat Yıldırım başrolde. Kahkaha tufanına hazır olun.

20 Mart’ta vizyona girecek filmin başrollerinde iki ünlü oyuncu bir araya geliyor. Filmin ana karakterleri Efsun ve Sinan’ı Ezgi Mola ve Murat Yıldırım canlandırırken; onlara televizyon, tiyatro ve sinema dünyasının önemli isimleri eşlik ediyor. Nevra Serezli, Gülenay Kalkan, Ebru Cündübeyoğlu, Begüm Öner, koca bulup evlendirmek istedikleri “Efsun”un macerasındaki birbirinden renkli aile üyelerini ve komşuları oynuyor.

Filmin konusu şöyle: Efsun (Ezgi Mola) gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arar ama diğer kızlar gibi numara yapmayı, trip atmayı, erkeği parmağının ucunda oynatmayı bilmez. Bu yüzden bu yaşına kadar düzgün bir ilişkisi olmamıştır. Efsun’un kadınlığın kitabını yazmış İzmirli ailesi ise ona kadınlığı öğretmeye kararlıdır. Efsun da nihayet kendini Türk kızlarına emanet eder. Ailesi tepeden tırnağa yeniledikleri Efsun’u takdim etmeye hazırlanırken Efsun’un karşısına hiç unutamadığı, üstüne yenisini koyamadığı lise aşkı Sinan (Murat Yıldırım) çıkar.

28357375.jpgKOCAN KADAR KONUŞ FRAGMAN

Şebnem Burcuoğlu şöyle diyor;  Sözün özü, kocan varsa varsın, yoksa da geçmiş olsun. Hele ki bir de 30'una gelip de bekâr kaldıysan bu dünyada yatacak yerin yok!"

Evli misin?
Ya nişanlı?
Sevgilin var mı?
O da mı yok!
Yaş kaç?
Hmm. Anlaşıldı.

Sen en iyisi bu kitabı bir oku. Yalnız değilsin Türk kızı! Senden çok var -ay bunu da yanlış anlayıp trip atarsın sen şimdi. Yok, öyle demek istemedik. Ailen, çevren, eşin-dostun-arkadaşın kankan, hepsi evlilik lafı ediyor değil mi? Ama zor iş.

Koca bulmak ÇOK zor iş arkadaş…'