BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
HABER /  MAGAZİN

Eyyvah Eyvah 2'ye kıskançlık girdi

Ata Demirer, sevgilisi Özge Borak’ın ayrıldığı eşi Bülent Şakrak’a ‘Eyyvah Eyvah 2’de yer vermedi

Abone ol

“Eyyvah Eyvah” film serisindeki rol arkadaşı Özge Borak’la yaşadığı aşk geçen hafta belgelenen Ata Demirer’le ilgili ilginç bir iddia gündeme geldi. Muhabirimiz Mesut Yılmaz’ın önceki pazartesi “Sevgililer Günü”nde ilk kez el ele görüntülediği çiftin ilişkisinin geçen yaz “Eyyvah Eyvah 2”nin çekimleri sırasında yani Özge Borak henüz oyuncu Bülent Şakrak’tan boşanmadan önce başladığı gündeme gelmişti.

Ancak Demirer uzun süre yalanladığı ilişkisini geçen ocak ayında “Eyyvah Eyvah 2” filmi vizyona girdikten haftalar sonra itiraf etti ve “Aramızda yeni, bizim bile henüz yeni yeni dillendirdiğimiz bir şey var” dedi.

NEDEN BEN YOKUM?

Bu demeciyle Demirer, Özge Borak’ın 5 ay önce boşanmasıyla kendisinin hiçbir ilgisinin olmadığına vurgu yapmaya çalıştı.

Ancak Demirer’in Borak’ın eski eşi Bülent Şakrak’ı 2009’da çekilen “Eyyvah Eyvah”ta oynattığı, geçen yaz ikinci filmin hazırlıkları sırasında Borak’la yakınlaşmaya başladığı için de Şakrak’a “Eyyvah Eyvah 2”de bilerek rol yazmadığı iddia edildi.

 Ata Demirer serinin 26 Şubat 2010’da gösterime giren ilk filmi “Eyyvah Eyvah”ta Bülent Şakrak’a Demet Akbağ’ın menajeri Metin rolünü vermişti. İddiaya göre Bülent Şakrak ikinci filmin senaryosunu okuduğunda Demirer’in kendisine rol yazmadığını sadece eşini oynatacağını görünce “Neden ben yokum?” diye sordu.

SENİN KARAKTERİNİ YAZMAYI UNUTTUM

 Demirer de “Ben senin karakterini yazmayı unuttum, o yüzden rolün yok” dedi. Şakrak’ın “Olsun sonradan eklersin?” şeklindeki önerisi üzerine de Demirer “Olmaz, filmin hikâyesinin bütünlüğü bozulur” yanıtını verdi.
Öte yandan eski eşi Özge Borak’ın Ata Demirer’le ilişkisiyle ilgili “Biz evliyken benim bildiğim böyle bir ilişki yoktu, sonradan başlamıştır. Biz boşandık, Özge artık özgür bir kadın, istediğini yaşayabilir” yorumunu yapan Bülent Şakrak’ın da geçen günlerde yeni bir ilişkiye adım attığı öğrenildi.