BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.504,32
HABER /  GÜNCEL

Eylül ayında yeni diziler

Televizyonlar yeni yayın dönemine başlıyor. Sadece Eylül ayında 20 yeni dizi başlayacak.

Abone ol

Eylül ayının gelmesiyle birlikte kanallar da yeni yapımlarının tanıtımına başladı. Büyük bütçeler ayrılarak yapılan diziler bir bir görücüye çıkıyor. Bir taraftan ünlü isimlerin rol alacağı aşk dizileri, diğer taraftan da Kurtlar Vadisi'yle başlayan komplo teorileriyle dolu yapımların devamı... Kanallar bu yeni sezonda da izleyicisini TV ekranına bağlamaya kararlı görünüyor. Toplam 20 yeni dizi ve eskiler olmak üzere hangilerini beğeneceğinize siz karar vereceksiniz. Ama ön bir bilgi istiyorsanız; işte dizilerin isimleri ve kısa özetleri...

SİBEL CAN VE TARIK AKAN SEVGİLİ OLACAK
Yeni dönem olan eylül ayından itibaren atv'de 'Gözyaşı Çetesi', 'Kadın Severse', 'Ah İstanbul', 'Selena', 'Erkekler Ağlamaz' ve 'Sıla' adında 6 dizi start alacak. Başrolünü Sibel Can ve Tarık Akan'ın paylaştığı 'Ah İstanbul'da, yıllar sonra eski mahallesine dönen bir kadınla buradaki ilk aşkı arasında yeniden başlayan ilişki anlatılıyor. Başrollerini Sinem Kobal ve Zuhal Topal'ın paylaştığı 'Selena'da anne ve babasını trafik kazasında kaybeden üç kız kardeşin yaşadıkları zorluklar konu ediliyor. 'Erkekler Ağlamaz'ın başrollerinde ise Serhat Tutumluer ve Demet Evgar rol alıyor. Cansu Dere ve Mehmet Akif Alakurt'un rol aldığı 'Sıla'da ise izleyiciye bir berdel öyküsü anlatılıyor. Hülya Avşar'ın başrolünü üstleneceği 'Kadın Severse'de ise Avşar, sıradan bir adama âşık olan ünlü bir sanatçıyı canlandırıyor.

EBRU GÜNDEŞ YİNE ÜNLÜ
Star'da başlayacak yeni diziler ise 'Sırça Köşk', 'Candan Öte', 'İmkansız Aşk' ve 'Karagümrük Yanıyor'. Ebru Gündeş'in yıllar sonra rol aldığı dizi olan 'İmkansız Aşk'ta ünlü bir kadınla bir öğretmen arasındaki aşka yer verildi. Gündeş'e Serkan Altunorak eşlik ediyor. Ece Uslu ve Hakan Eratik'in rol aldığı Sırça Köşk'te, ailesinin engellerine rağmen sevdiği adamla evlenen bir kadının öyküsü ekranlara yansıyacak.

VENEDİK'TE BÜYÜK AŞK
Emre Altuğ ve Mine Tugay'ın rol aldığı "Gülpare", Venedik'ten başlayıp, Isparta topraklarına uzanan büyük bir aşk hikayesini anlatıyor. Emrah ve Hande Subaşı'nın rol aldığı "Adak", Show'un yeni dizileri arasında yerini aldı. Dizide, Narkotik'te başarılı bir polis olan bir adamın yaptığı hata nedeniyle görevinden uzaklaştırılması ve operasyon sırasında öldürdüğü adamın karısıyla kurduğu ilişki anlatılıyor. Hangi kanalda ekrana geleceği henüz belli olmayan "Ezo Gelin"de ise Nurgül Yeşilçay başrolü üstleniyor. İbrahim Tatlıses ile Haldun Dormen'in rol aldığı "Bahçıvan" isimli sit-com da Show TV'nin yeni dönemdeki ağır toplarından. Kanalda ayrıca Kadir İnanır'ın Deniz Seki ile oynayacağı açıklanan "Pişman Değilim" isimli dizisi de yayına girmeye hazırlanıyor.