BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,08
ALTIN 2.324,58
HABER /  DÜNYA

Eylemdeki öpüşmenin sırrı ortaya çıktı

Stanley Cup buz hokey maçının ardından çıkan çatışmalarda sokakta öpüşürken kameralara yakalanan çiftin başına ne geldiğini açıkça ortaya koyan video yayınlandı

Abone ol

Vancouver'da oynanan Stanley Cup buz hokey maçının ardından çıkan çatışmalarda sokakta öpüşürken kameralara yakalanan çiftin başına ne geldiğini açıkça ortaya koyan video Youtube'da yayınlandı.  Görüntülerde, Scott ile Alexandra'nın öpüşmesinin arkasında "birbirlerine destek olma amacının" yattığı anlaşılıyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Vancouver'da oynanan Stanley Cup buz hokeyi maçının ardından çıkan çatışmalarda sokakta öpüşürken kameraların görüntülediği çiftin ünlü olmasına yol açan o görüntü, Youtube'da yayımlandı.

Avustralyalı komedyan Scott Jones ile Kanadalı sevgilisi Alexandra Thomas'ın, polisle holiganların çatıştığı sokak ortasında yere uzanmış öpüşürken çekilen fotoğraflarının, gerçeği yansıtmıyor olabileceği öne sürülmüştü. Bu iddiayı ortaya atanlar, çiftin ünlü olmak adına böyle bir girişimde bulunduklarını savunmuştu

Ancak bu iddialar, YouTube'da yayımlanan videoyla son buldu. Görüntülerde, Scott ile Alexandra'nın öpüşmesinin arkasında "birbirlerine destek olma amacının" yattığı anlaşılıyor.

Sokağa bakan bir otoparkta çekilen videoda, polisin darbesiyle yere yığılan Alexandra'ya yardım etmek isteyen Scott, sevgilisini yanına uzanıyor ve onu öpüyor.

TEKLİFLERE ŞİMDİ SICAK BAKIYORLAR

Vancouver Canucks'un, Boston Bruins'e yenildiği maçın ardından yaşanan kargaşa sonrasında, Scott ile Alexandra'nın öpüştüğü anları fotoğrafçı Richard Lam çekmişti. Genç çiftin fotoğrafı kısa zamanda uluslararası basında geniş yer bulmayı başardı.

Bu gelişmelerin ardından, Scott, "hayatlarında daha fazla stres istemediklerini" belirterek önlerine sunulan milyon dolarlık teklifleri geri çevirdi. Ancak, çiftin bir süre önce Avustralyalı ünlü sosyete yazarı ve organizatör Markson Sparks ile anlaştıkları öğrenildi.

Sparks, Toronto Star'a yaptığı açıklamada, "Scott ve Alexandra'yı deniz aşırı ülkelerde Stanley Kupası'ndan daha iyi biliyorlar" dedi. Markson Sparks, önceden yaptığı yorumda "genç çiftin 10 milyon dolar kazanabilecek reklam potansiyeline sahip olduğunu" ifade etmişti.