BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Evli kadına görüntülü seks şantajı!

Evli kadın, bir AVM’nin asansör boşluğunda birlikte olduğu sevgilisinin şantajına uğradı

Abone ol

İstanbul'daki ünlü bir alışveriş merkezinde çalışan evli ve 2 çocuk annesi D.A., yaklaşık bir yıl önce aynı yerdeki bir bilgisayar mağazasında çalışan T.D. ile tanıştı.

İkili kısa sürede aşk yaşamaya başladı. Zaman zaman AVM’nin en üst katındaki asansör boşluğu girişinde buluşup, birlikte oldu.

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

1.20120725101736.jpgBu birlikteliği asansör boşluğunu gören güvenlik kamerası kayıt etti. T.D., geçtiğimiz ay D.A.’yı telefonla arayarak “AVM güvenlik müdürü aradı. Elinde görüntüler varmış 10 bin TL istiyor” dedi.

Genç kadın da T.D.’ye 5 bin TL verdi. Önceki gün bu kez T.D.’nin erkek kardeşi D.A.’yı arayarak elindeki görüntüler için 10 bin TL vermesi gerektiğini söyledi. Genç kadın, 10 bin TL’yi bir gazete kâğıdına sarıp AVM içerisindeki bir çöp kutusunun kenarına koydu.

Parayı alan sevgilinin kardeşi ortadan kayboldu. T.D. bir kez daha arayıp para isteyince, D.A. 2.20120725101827.jpgpolise sığındı.

İHANETİN BEDELİNİ ÖDEDİM

Gasp Bürosu dedektifleri soruşturma başlatarak T.D.’yi gözaltına aldı. D.A. ise “Evliyim ve çocuklarım var. Her şey rüya gibiydi ama sadakatsizliğimin sonucunu şantaj ile ödedim, pişmanım” dedi.

T.D.’nin bilgisayarındaki görüntülere el konuldu. Polis, alışveriş merkezi içerisinden güvenlik kamerası görüntüsünün nasıl ele geçirildiğini araştırıyor.


EVE ALDIĞI DİLENCİ İLE YASAK AŞK YAŞAYAN
KADIN, KOCASINI ÖLDÜRDÜ... DİĞER SAYFADA...
[PAGE]

DİLENCİYLE YASAK AŞK

Adana'da 3 yıl önce acıyarak evine alıp yemek verdiği dilenci ile yasak aşk yaşayan kadın, sevgilisi ile birlikte kocasını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. Kocasının yemeğine fare zehiri katıp öldürmeyi planladığı belirtilen kadın, "Ramazan ayında günah olur" diye bu plandan vazgeçtiğini iddia etti... Dediğine göre kocasını sevgilisi bıçaklayarak öldürdü.


Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi'nde dün meydana geldi. İddiaya göre, dilencilik yaparak geçimini sağlayan ve 30 yıl önce eşini öldürdüğü için cezaevine girip çıkan Mustafa Gönen (58), 3 yıl önce İbrahim Mendilli (49) ve Nevin Mendilli'nin (47) Yenidoğan Mahallesi'ndeki evine gelerek kimsesiz ve aç olduğunu söyledi. Bunun üzerine Mendilli ailesi Gönen'i evlerine alarak yemek verdi.

uuuuuuu.20120724160747.jpg
Fare zehiri planı işlemeyince sevgilisinin kocasını bıçakla öldürdü

ARALARINDA YAKINLAŞMA OLDU

Dilencilik yaparak sokaklarda kalan Gönen, Mendilli ailesinin evine sürekli gelerek burada ihtiyaçlarını gidermeye başladı. Bir süre sonra Gönen ile Nevin Mendilli arasında yakınlaşma oldu. Dilenci ile Nevin Mendilli kısa süre sonra sevgili olarak aşk yaşamaya başladı. Zanlı ile Nevin Mendilli sevgili olunca eve daha sık gelmeye başladı. Bu durumdan İbrahim Mendilli rahatsız olmaya başladı ve eşine söyledi. Ancak Nevin Mendilli, "Yazık gideceği yer yok, yemek verip sevap kazanıyoruz" diye yanıt verdi. Bunun üzerine Mustafa Gönen eve gelip gitmeye devam etti. Bu arada Nevin Mendilli ile de birlikte olmaya başladı. 

"RAMAZAN AYINDA GÜNAH OLUR"

İl Özel İdaresi'nde çalışan İbrahim Mendilli işe gittikçe Gönen gelerek Mendilli ile aşk yaşadı. 3 yıl ilişki böyle devam ederken İbrahim Mendilli bu durumdan rahatsız olduğunu eşine Gönen'in bir daha gelmemesini istedi. Bunun üzerine Nevin Mendilli ve Mustafa Gönen Mendilli'yi öldürmek için plan yaptı. Planda Nevin Mendilli kocasının çorbasına fare zehiri atıp öldürecekti. Ancak Ramazan başladığı için, sevgilisine, "Ben Ramazan ayında eşimin çorbasına zehir atıp öldüremem günah" dedi. Bunun üzerine plandan vazgeçildi. Dün ise Gönen yine eve gelerek aileyle birlikte kahvaltı yaptı.

BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Bu sırada İbrahim Mendilli eşiyle Gönen arasında ilişki olduğunu iyice sezdiği için aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Gönen 00.20120724162442.jpgsofradan aldığı bıçakla Mendilli'yi 7 yerinden bıçakladı. Bıçaklama esnasında Mendilli'nin kızı ve çocukları da yanındaydı. Babalarının ölümüne tanık olan çocuklar hemen polis ve ambulans çağırdı. Gönen kısa sürede yakalandı. Mendilli ise Balcalı Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayı araştırmaya başladı. Aşk cinayeti olduğunu kısa sürede çözen ekipler Mendilli'nin eşini de gözaltına alarak sorguya başladı. Kadın ifadesinde eşini Gönen'in öldürdüğünü kendisinin mutfakta olduğu bir zamanda içerden bağırma seslerine geldiğini belirterek, "İçeri geldiğimde Mustafa eşimi bıçaklıyordu. Daha sonra polis ve ambulansı çağırdım. Mustafa kaçtı gitti" dedi.

BIÇAĞI ELİNDEN ALIP BEN BIÇAKLAMAYA DEVAM ETTİM

Mustafa Gönen ise dışarıda olduğu sırada içerden ses geldiğini anlatarak, "İçeri girdim Nevin eşini bıçaklıyordu, bıçağı elinden alıp ben bıçaklamaya devam ettim" diye konuştu. Nevin Mendilli emniyetteki sorgusunun ardından eşini öldürtmeye azmettirmek ve yardım etmek suçundan Mustafa Gönen ise sevgilisinin kocasını öldürmek suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.