BIST 9.092
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,54
HABER /  GÜNCEL

Evini ve arabasını sarı laciverde boyadı

Burdur'un Karamanlı ilçesinde yaşayan Muharrem Erkil, taraftarı olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü'ne duyduğu sevgiyle dikkati çekiyor.

Abone ol

Bir kamu kuruluşunda memur olarak çalışan Erkil'in Fenerbahçe tutkusu, unutulmaz Fenerbahçeli futbolcu Cemil Turan'a dayanıyor. Cemil Turan'a hayran olduğu çocukluğundan bugüne Fenerbahçe'ye ve sarı-lacivert renklere bağlanan Erkil'e, zaman içinde her gördüğü renk, sarı-laciverti ve Fenerbahçe'yi anımsatmaya başlamış.

Fenerbahçe'ye olan ilgisi sonucu, tüm kıyafetlerini sarı-lacivert seçen, çorabından kravat iğnesine, ayakkabısından saatine kadar Fenerbahçe Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerini kullanan, evdeki aksesuarları dahi sarı-lacivertle süsleyen Erkil, oturduğu ev ile köydeki babasına ait olan evi de aynı renklere boyayarak, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün armasıyla süsledi.

Bununla da yetinmeyen Muharrem Erkil, oğlunun sünnetinde, oğlunun ismiyle birlikte Fenerbahçe logolu havlular bastırıp davetiye olarak gönderdi. Kullandığı otomobili de sarı laciverte boyatan Erkil, Fenerbahçeli olmanın farklı bir tutku olduğunu söyledi.

''Fenerbahçe'nin maçı olsun olmasın, Fenerbahçe ile ilgili bir durum olduğunda onunla yatar onunla kalkarım. Bu duygu anlatılmaz yaşanır diye düşünüyorum'' diyen Muharrem Erkil, eşinin bu duruma alışmak zorunda kaldığını belirtti. Eşinin de kendisine yardımcı olmaya başladığına işaret eden Erkil, Fenerbahçe'nin sadece futbol takımından ibaret olmadığının altını çizdi.

Fenerbahçe'nin tüm daldaki müsabakalarını takip ettiğini anlatan Erkil, ''Fenerbahçe'nin maçının olduğu gün çevremdekilere karşı kendimden beklenmeyen bir davranış sergilersem biliyorum ki Fenerbahçe o gün kesinlikle kötü bir sonuç alır. Bunu yaşıyorum, görüyorum ve galiba bundan sonra da yaşamaya devam edeceğim'' diye konuştu.

Çevresindekiler tarafından Fenerbahçeliliğinin tescillendiğini, adeta Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Karamanlı şubesi haline geldiğini söyleyen Erkil, bununla ilgili bir anısını şöyle anlattı:

''Şu an oturduğum ve sarı-lacivert renklere boyadığım evime yeni taşındığım sıralarda Galatasaray ligde şampiyonluğu elde etti. Mahallede yollar yeni yapıldığından her taraf çamur içinde. Şampiyonluğu kutlayan, beni tanıyan, beni seven Galatasaraylı taraftarlar, yüzlerce araçlık konvoy yapmışlar. Beni de unutmayan Galatasaraylı dostlarım konvoydaki araçlarını çamur deryası evimin önünden kornalar çalarak geçirdiler. Ben de Fenerbahçe'nin büyük bayrağını balkondan sallayarak onları selamladım.''

Babası tarafından Fenerbahçe sevgisiyle büyüyen Hasan Erkil, doğduğundan beri Fenerbahçeli olduğunu ifade ederek, ''Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izlemeye çalışıyorum. Gidebildiğim maçlarına gidiyorum. Fenerbahçe şampiyon olsa da olmasa da hep onu tutuyorum. Onu seviyorum. Bu benim için ayrı bir yaşam tarzı oldu'' dedi.