BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,01
ALTIN 2.325,72
HABER /  DÜNYA

Evine ayakkabıyla girdi diye öldürdü

Riazan kentinde bir kişinin, evine davet ettiği arkadaşını, eve girerken ayakkabılarını çıkarmadığı gerekçesiyle bakın nasıl öldürdü

Abone ol

Rusya'nın başkenti Moskova'nın güneydoğusundaki Riazan kentinde bir kişinin, evine davet ettiği arkadaşını, eve girerken ayakkabılarını çıkarmadığı gerekçesiyle öldürdüğü bildirildi.

Olayı soruşturmakla görevli Riazan soruşturma komitesi yayımladığı açıklamada, misafir olarak gittiği apartman katına girerken ayakkabılarını çıkarmayan 34 yaşındaki adamın, sarhoş ev sahibi tarafından uyarıldığını, bunun üzerine tartışma çıktığını ve tartışma sırasında ev sahibinin misafirin kafasına birkaç kez 16 kiloluk dumble ile vurduğunu belirtti.

Açıklamada, öldürdüğü misafirinin cesedini bir hafta buzdolabında sakladıktan sonra boş bir araziye bırakmak amacıyla sokağa çıkaran ev sahibinin gözaltına alındığını kaydetti.

Resmi rakamlara göre, Rusya'da her yıl 1 buçuk milyon insan kaçak içki yüzünden ya hayatını kaybediyor ya da kaçak içkinin etkisiyle cinayet işliyor.

Nisan ayının ortalarında, "ünlü Amerikalı boksör Mike Tyson mı yoksa Ukraynalı boksör Klitschko kardeşler mi daha iyi?" şeklindeki bir sarhoş tartışmasının, bir kişinin ölümüne yol açtığı ifade ediliyor.

Aynı şekilde, Aralık ayında, 1 litre saf alkol tüketip sarhoş olan 4 Rus arasında, Tanrı'nın varlığı ile ilgili patlak veren bir tartışmanın, 2 Rusun hayatını kaybetmesiyle sonuçlandığı kaydediliyor.