BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Evetçi seçmene küfür eden Bekir Coşkun'a soruşturma

Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun, dünkü köşe yazısında referandumda evet verecek seçmene küfürlü ifadelerle hakaret etmişti. Savcılık Bekir Coşkun'un yazısı üzerine soruşturma başlattı.

Abone ol

KÜÇÜKÇEKMECE Cumhuriyet Savcılığı, Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçundan soruşturma açtı.

Dünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanlığı sistemi üzerinden halka küfür ve hakaret eden Bekir Coşkun hakkında açılan soruşturmaya TCK. 216/1-2-3 madde ve fıkra uyarınca halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçu neden gösterildi.

Bekir Coşkun

Bekir Coşkun hakkındaki soruşturma İstanbul/Küçükçekmece Cumhuriyet savcılığı tarafından yürütülüyor.

BEKİR COŞKUN NE YAZMIŞTI? 

Geçmiş yıllarda AK Parti seçmenine 'Göbeğini kaşıyan adam' benzetmesiyle hakaret eden Bekir Coşkun, bu kez de referandum da 'evet' oyu verecek seçmene küfürlü ifadelerin olduğu bir yazı kaleme almıştı. 

Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun'un dün yayınlanan 'Evet-Hayır...' başlıklı yazısında seçmeni "Evet-hayır 'g.tünün kılı olurum' ile cumhuriyetin aydınlık bireyleri arasındadır... Evet-hayır şu yalaka şaklaban ile Atatürk'ün askerleri arasındadır... Evet-Hayır; "Milletin a... koyacağız" ile "Ağacımı vermem" arasındadır... " gibi ifadeler resmen aşağılamıştı. Bekir Coşkun'un dünkü yazısının tamamını aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.

Bekir Coşkun'dan evetçi seçmene küfür dolu hakaretler!