BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

'Evde kalmış bir durumum yok'

'Evde kalmış bir durumum yok'

Burcu Esmersoy, All dergisiyle buluştu, giderek yükselen farkındalığını, hayatına etkilerini, yeni kararlarını anlatt

'Evde kalmış bir durumum yok'

Güzel, içten, enerjik... Ve aşık... Burcu Esmersoy, All dergisiyle buluştu, giderek yükselen farkındalığını, hayatına etkilerini, yeni kararlarını anlattı.

'Evde kalmış bir durumum yok'

Seni görünce aklımıza yaz geliyor... Sen kendini yaz kadını gibi hissediyor musun?

Kesinlikle. Enerjimi güneşten alıyorum. Zaten Instagram hesabıma baktığınızda paylaşımlarımın çoğunun deniz ve güneşle ilgili olduğunu görürsünüz. Dinlenme denildiği zaman da aklıma deniz ve kumsal gelir. Herkesin “Çok sıcak, uyuyamıyoruz” dediği dönemde ben yorganla yatıyorum. Çünkü çok seviyorum sıcağı. Ayrıca yazın, insana çok yakıştığını da düşünüyorum. Mesela yanınca ten rengin çok güzel oluyor, kendini çok iyi hissediyorsun. Ayrıca sarışınlara da bronz tenin ekstra yakıştığını düşünüyorum. Kışın da Maldivler’e kaçışım ne kadar yaz tutkunu olduğumu göstermiyor mu?

'Evde kalmış bir durumum yok'

Peki bu yaz nasıl geçiyor?
Ben yaza üç ay tatil yapmak amacıyla başladım. Dünya Kupası nedeniyle öyle olmadı. Temmuz’un 13’üne kadar programlarım çok yoğundu. NTV Spor’da “Spor Gecesi”ni yaptım. Yeni sezon da 15 Eylül’de başlayacak. Yani sadece bir aylık tatilim var.

Senin hayatında spor ve futbol bir süre sonra ikinci plana düşer mi?
Her zaman ilk planda olmasını istiyorum. Spor programı yapmadığım iki yıllık bir dönem olmuştu. Döndüğüm zaman ne kadar çok özlediğimi anladım.

'Evde kalmış bir durumum yok'

Sinemada birkaç kez konuk oyuncu olarak gördük seni ama gerisi gelmedi. Oyunculuğunu mu beğenmediler?

Bu yaz iki sinema projesi geldi, hatta bir tanesi başroldü. Ama benim kendimi beyazperdede görmek gibi bir aşkım yok. 17 yıldır bu sektörün içindeyim, ne yapmak isteyip ne istemediğimi biliyorum. Bu tarz tekliflerden özellikle kaçıyorum. Ben televizyon kızıyım, stüdyo prensesiyim.