BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,60
ALTIN 2.494,35
HABER /  MAGAZİN

Evde çıplak geziyor, komşular isyan etti!

Tolga Karel'in olayları bitmek bilmiyor. Şimdi de ev sahibiyle davalık oldu. Komşular da 'evde perde yok ve çıplak geziyor' diye isyanlarda...

Abone ol

'Yaprak Dökümü' dizisindeki 'Oğuz' karakteriyle şöhret olan Tolga Karel, gece hayatında yaşadığı 'alkol dozu yüksek' olayların ardından şu sıralarda da ev sahibi ile sorun yaşıyor.

Günaydın'da yer alan habere göre, Beykoz'daki bahçe katının sahibi Ferhat Saraçoğlu, üç aydır kirasını ödemediğini iddia ederek Tolga Karel'e dava açtı. Beykoz Adliyesi'ne dilekçe veren Saraçoğlu, kiracısı hakkındaki şikayetlerini şöyle sıraladı:

"Sevgilisiyle sürekli olarak kavga ettiği için artık aynı apartmanda oturamaz olduk. Bütün mahalle bunların kavgasından bıktı. Kirasını ödemediği gibi evinin hiçbir yerinde perde yok! Yatak odasında yaşadığı her şeyi sokaktan geçen herkes seyrediyor. Ayrıca evinde çıplak dolaştığı için mahalle halkı ondan yaka silkti. Bu konudaki uyarılarıma hiç aldırış etmedi. Kendisi anne ve babasını bile evden kovan bir insandır. Anahtar kullanmıyor, eve bahçe duvarından atlayarak giriyor. Bir an önce evimden çıkmasını istiyorum."

Ev sahibi Saraçoğlu, bahçe katındaki dairenin fotoğraflarını çekerek mahkemeye kanıt olarak sundu. Fotoğraflarda Karel'in salonundaki dağınıklık dikkat çekiyor.