BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Eva Mendes'den samimi Sevgililer Günü itirafı!

Ünlü oyuncu Eva Mendes, katıldığı talkshow programında hakkında çıkan dedikoulara samimi yanıtlar verdi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü oyuncu Eva Mendes geçtiğimiz gece katıldığı The Ellen Show adlı talkşov programında hayatına dair samimi itiraflarda bulundu. 

Ünlü oyuncu Ryan Gosling ile olan birliktelikleri Eva Mendes'in bebek isteği ile son bulduğu iddia edilirken ünlü güzelin bunalımda olduğu ve eviden sadece alışveriş yapmak için dışarı çıktığı görüldü. Ünlü oyuncu Eva Mendes'in depresyona girdiği iddialarının yanı sıra havalimanında güvenlik noktasından geçmeyen güzel oyuncunun hamile olduğu iddiaları dahi ortaya çıktı.

Hakkında çıkan hamile dedikodularını kesin bir dille yalanlayan Eva Mendes uzun süredir görünmediği kameralar önüne ilk kez dün gece katıldığı talkşov programı The Ellen Show ile son verdi.

1.20140212135437.jpg

Ünlü güzel Eva Mendes, katılıdığı programın sunucusu Ellen Degeneres karşısında gayet rahat ve esprili tavırlar sergilerken, Sevgililer Günü hakkında yaptığı açıklama ile şaşırttı. Ellen Degeneres'in Sevgililer Günü'nde ne yapacaksın sorunusuna;
'Ben romantik bir insan olduğumu düşünüyorum ama Sevgililer Günü'nde özel birşeyler yapacak kadar değil. Muhtemelen evde olur 'The Notebook' filmini seyreder ve hıçkıra hıçkıra ağlarım' cevabı herkesi şok etti.

2.20140212135908.jpg 

Ünlü oyuncu havalimanında güvenlik bölgesinden geçmediği için hakkında çıkan hamile soruları dedikoduları üzerine Ellen Degeneres'i yaptığı açıklamada
'Havalimanında güvenlik bölgesinden geçmediğim için hamile olduğum iddia edildi ve bu çok saçma. Bana bu cihazlar hep ürkütücü gelir ve radyasyon yaydığından hiçbir zaman girmiyorum ama bu kez böyle bir dedikoduya sebep olacağını bilemiyordum' cevabı üzerine Ellen Degeneres'in 'İyi taktikmiş... Çocuk kız mı yoksa erkek mi?' sorusu üzerine salonda kahkahalar koptu. 

4.20140212140347.jpg

Ünlü oyuncu Eva Mendes'in katıldığı programda sergilediği samimi tavırlar dikkati çekerken ünlü oyuncunun Notebook'u izleyip ağlarım açıklaması ünlü oyuncunun eski sevgilisi Ryan Gosling'in filmde başrolde oynamasından dolayı olduğu belirtildi.