BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,66
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Ev sahibi olmak isteyenlere fırsat!

Faizi sıfırlayan inşaat şirketleri peşinatı da ortadan kaldırarak ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlıyor.ın yaptığı cazip fiyatlar ile yüzleri gülüyor.

Abone ol

Faizi sıfırlayan inşaat şirketleri peşinatı da ortadan kaldırdı. Senetle de ödeme yapılabilen sektörde şimdi fırsat zamanı

Yılın ilk aylarında inşaat şirketlerinin kampanya yarışı hızlandı. Birçok projede peşinat ve faizler sıfıra çekilirken, taksitler anahtar teslimine kadar erteleniyor. Uygun koşullarla ev almayı cazip hale getiren inşaat şirketleri, peşin ödemelerde indirime gidiyor.

PEŞİNATLAR KALKTI

Hareketli bir yılı geride bırakan inşaat sektörü, kampanya atağına geçti. Önümüzdeki günlerde maliyet artışı nedeniyle konutlara zam gelebileceğini belirten sektör oyuncuları müşterileri satış ofislerine çekmeye çalışıyor. Yılın ilk aylarında faizi sıfırlayan inşaat şirketleri, nakit sıkıntısı yaşayanlar için de peşinatı ortadan kaldırdı. Bankaların faiz oranlarına alternatif olarak senetle ödeme planı sunan şirketler, peşin alımlarda da yüzde 10'a varan indirim imkânı sunuyor. Banka kredisi kullanmak istemeyen konut alıcısı için de ödeme planı çıkarıldı.