BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,60
HABER /  GÜNCEL

Ev basıp 4 kadına tecavüz ettiler!

Ankara'da 4 kişi güzellik salonunu bastı, gasp ettikleri kadınlara tecavüz girişiminde bulundu.

Abone ol
Başkent'te silahlı 4 kişi önce bir güzellik salonunu bastı gasp ettikleri çalışanlara tecavüz girişiminde bulundu. Yardım çığlıkları üzerine kaçan saldırganlar daha sonra gittikleri bir evde tecavüz ettikleri 4 kadını kaçırdı.
 
Türk vatandaşı M.A. ve B.B ile Gürcü G.B. ve Suriye uyruklu N.E. Sıhhiye’deki bir güzellik salonunu bastı. 2 erkek çalışanı silah ve bıçakla rehin alan şüpheliler, salonun işletmecisi S.K’yi de etkisiz hale getirdiler.

Kendilerine karşı koyan F.D isimli diğer çalışanı bacağından bıçaklayarak yaralayan şüpheliler, ardından R.Y. isimli kadın çalışana tecavüz girişiminde bulundular. Kadının yardım çığlıkları üzerine şüpheliler, salonda bulunan 6 telefonu ve 1 adet laptopu alarak kaçtılar.
 
KIZILAY'DA EV BASIP 4 KADINA TECAVÜZ ETTİLER

Şüpheliler, daha sonra Kızılay Marmara Sokakta bulunan ve randevuevi olarak kullanıldığı iddia edilen bir evi bastılar. Evde bulunan M.E, K.A, E.A ve K.D adlı kadınları silah ve bıçakla tehdit ederek döven şüpheliler, kadınlara tecavüz ettiler.

3 KADINI FABRİKAYA GÖTÜRDÜLER VE...

Şüpheliler, 3 kadını da zorla yanlarına alarak Kazan ilçesine götürdüler ve geçmişte 10 Numara yağ üretimi yapan bir fabrikada yeniden tecavüz ettiler.
 
Şüpheliler, defalarca tecavüz ettikleri kadınları ardından Kızılay’a getirip bıraktılar. Olayın polise yansıması üzerine alarma geçen ekipler, MOBESE kameralarından aracın plakasını tespit etti. PTS sistemini kullanarak aracın güzergâhını bulan Gasp Büro ekipleri kısa süren kovalamaca sonucu şüphelileri yakaladı. Üzerlerinden 1 adet kuru sıkı tabanca ile 4 bıçak çıkan şüpheliler, tutuklandı.