BIST 9.567
DOLAR 32,46
EURO 34,51
ALTIN 2.474,35
HABER /  MEDYA

Etem Caner Karaüç kimdir Çocuklar Duymasın'ın İrem'i Deniz Gök'la aşk yaşıyor

Kanal D'deki Çocuklar Duymasın dizisinde 'Meto' karakterini canlandıran Etem Caner Karaüç'ün dizideki rol arkadaşı Deniz Gök'le 6 yıldır aşk yaşadığı ortaya çıktı. Peki Etem Caner Karaüç kimdir nereli kaç yaşında? Etem Karaüç hangi dizilerde rol aldı? İşte Çocuklar Duymasın'ın Meto'suna dair merak edilenler...

Abone ol

Kanal D'de ekrana gelen, Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan gibi birçok başarılı oyuncuyu bünyesinde bulunduran Çocuklar Duymasın'da aşk bombası patladı. Sevilen dizinin 'İrem'i Deniz Gök ile 'Meto'su Etem Caner Karaüç'ün 6 yıldır birlikte olduğu ortaya çıktı.

Kanal D'deki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olan Deniz Gök, özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 4 ayda 20 kilo veren oyuncu, Etem Caner Karaüç'le uzun zamandır sevgili olduğu söyledi. Gök, Mint Yapım'ın senaryo çalışmalarında Etem Caner Karaüç'le sevgili olmak için uzun süre uğraştığını belirterek tanışma hikayesini şöyle anlattı:

Deniz Gök kimdir Çocuklar Duymasın'ın İrem'i rol arkadaşıyla aşk yaşıyor

"Birol Güven sosyal medyada senaryo danışma kurulu kurduğuna dair bir ilan verdi, ben de başvurdum. Seçilen kişilerle haftada bir kere buluşarak Birol Bey'e fikir veriyorduk. Caner de bu organizasyonu düzenleyen kişilerden biriydi.Bir süre sonra ekip dağıldı ben de Birol Bey'in asistanı olarak devam ettim. Caner 2010 yılında benim yakın arkadaşımdı ama ben 5-6 ay uğraşarak onu tavladım, peşinden koştum. Çok yakın arkadaşız ve iyi anlaşıyoruz sonra 'Bu benimle olmalı' dedim ve hırs yaptım. Futboldan nefret ederim ama onunla gidip çok eğleniyormuş gibi yaptım.Şirketin yılbaşı partisiydi orada elimi tuttu öyle başladı ama öncesinde ben çok uğraştım. Bizim aramızda 10 yaş var ve Caner bana 'ben sana iyi bir sevgili olamam arkadaşlığımızı kaybetmek istemiyorum" dedi sonra ben ikna ettim ve sevgili olduk üzerinden 6 yıl geçti."

Çocuklar Duymasın isimli dizide Meto, Seksenler dizisinde ise Danyal karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Pamuk Prens isimli sinema filminde Birol Güven’in yardımcısı, 2015 yılında Merdiven Baba sinema filminde Yapım Koordinatörü olarak yer almıştır. Sıkı bir Beşiktaş taraftarıdır.

Yaşantısını Kocaeli, Darıca’da sürdüren Etem Caner Karaüç baba tarafından aslen Konya’lıdır ve 1982 yılında Konya’da dünyaya gelmiştir.

Çocuklar Duymasın'da aşk bombası patladı! 6 yıldır birliktelermişÇocuklar Duymasın'da aşk bombası patladı! 6 yıldır birliktelermişÇocuklar Duymasın'da aşk bombası patladı! 6 yıldır birliktelermişÇocuklar Duymasın'da aşk bombası patladı! 6 yıldır birliktelermişHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN