BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.431,82
HABER /  GÜNCEL

Esrarengiz üniversiteli kız cinayetinde şok

Üniversiteli genç kızın yolda önünü kesti 'Benden güzelsin' deyip boğazını keserek öldürdü. O kadın defterdarlık çalışanı çıktı.

Abone ol

BOLU'da, üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Bigem Çubukçuoğlu'nu caddede yürürken boğazına sapladığı bıçakla öldüren kadın yakalandı. 

Bolu Defterdarlığı'nda memur olarak görev yapan Ayşe Kalkan'ın psikolojik tedavi gördüğü, üniversiteli kızı 'Uzun saçlı ve güzel' diye öldürdüğü ortaya çıktı.

Dün akşam Borazanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde meydana gelen olayda, kız arkadaşıyla birlikte caddede yürüyen Abant İzzet Baysal Üniversitesi Resim Bölümü öğrencisi Bigem Çubukçuoğlu'nun önünü kesen bir kadın, üzerindeki ekmek bıçağını çıkartarak, genç kızın boğazına sapladı.

Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bigem Çubukçuoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çubukçuoğlu'nun cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bigem çubukçuoğlu.jpg

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYOR

Polis olayın ardından elindeki ekmek bıçağını atarak kaçan kadını yakalamak için çalışma başlattı. Polis, gece saat 01.30 sıralarında Ayşe Kalkan'ı olayın olduğu caddedeki evine giderek gözaltına aldı. Bolu Defterdarlığı'nda memur olarak görev yapan Ayşe Kalkan'ın bir süre önce eşinden boşandığı, psikolojik tedavi gördüğü belirlendi. Ayşe Kalkan ifadesinde öldürdüğü Bigem Çubukçuoğlu'nu tanımadığını söyledi.

OLAYDAN ÖNCE SALDIRDIĞI GENÇ KIZ KAÇTI

Ayşe Kalkan'ın, Bigem Çubukçuoğlu'nu öldürmeden önce aynı yerde genç bir kızın göğsüne vurduğu, daha sonra çantasından bıçağı çıkarmaya çalıştığı sırada genç kızın kaçtığı; sonrasında aynı yerden geçen Bigem Çubukçuoğlu'na "Çıldırttınız beni" diye bağırarak bıçakla saldırdığı iddia edildi.

UZUN SAÇLI VE GÜZEL KADINLARDAN NEFRET EDİYOR

ayşe-kalkan.jpg

Ayşe Kalkan'ın 7 Eylül 2013 günü yolda yürüyen bir kadına "Uzun saçlı kadınlardan nefret ederim" diye saldırarak saçlarını çektiği, özür dilemesi üzerine kadının davacı olmadığı öğrenilirken, bu olay yerel bir gazete tarafından haber yapıldı.

Ayşe Kalkan'ın olaydan önce bazı mesai arkadaşlarını arayarak, "Siz benden güzelsiniz" diyerek hakaretler ettiği, güzel ve uzun saçlı kadınlardan nefret ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ÇANTADAN PARÇALANMIŞ CESET ÇIKTI
DİĞER SAYFADA[PAGE]

ÇANTADAN PARÇALANMIŞ CESET ÇIKTI

BEYOĞLU'nda yol üzerine bırakılmış bir çantanın içinde parçalanmış insan cesedi bulundu.

Polis ekipleri cesedin kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.

TEMİZLİK GÖREVLİLERİ BULDU

Bülbül Mahallesi Aşıklar sokakta sabah saat 07.00 sıralarında bölgede temizlik çalışması yapan belediye görevlisi yol üzerine bırakılmış bir çanta buldu.

screen-shot-2014-06-05-at-10.31.12-am.png

ÇANTADA PARÇALANMIŞ CESET VARDI

Temizlik görevlisi çantayı açtığında ise parçalanmış halde insan cesediyle karşılaştı. Temizlik görevlisi durumu polis ekiplerine haber verdi.

screen-shot-2014-06-05-at-10.31.05-am.png
Olay yerine gelen polis ekipleri çevreyi güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Olay yeri inceleme ekipleri cesedin kimliğini tespit etmek için başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

EŞİNİ ÖLDÜRECEKTİ Kİ POLİS YETİŞTİ...
DİĞER SAYFADA[PAGE]
EŞİNİ ÖLDÜRECEKTİ Kİ POLİS YETİŞTİ

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde şoke eden bir olay yaşandı. Eşini darbederek silahla yol ortasında öldürmeye çalışan zanlı, güçlükle gözaltına alındı.
 
Reşadiye Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi'nde,  Z.Y, eşi M.Y (27) ile tartıştı. Daha sonra eşini darbeden Z.Y, yanındaki  tabancayla onu vurmak istedi. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda resmi ve  sivil polis ekibi sevk edildi. Z.Y, polisin uyarısını dikkate almayarak eşini öldürmek istediğini söyledi. 

SİLAH ELİNDEN ALINDI 
 
Polis, bir anlık dalgınlığından faydalanarak zanlının elindeki  tabancayı aldı. Kelepçe takılarak yakalanmak istenen şüpheli, takviye ekiplerin yardımıyla yere yatırılarak gözaltına alınabildi. Vatandaşların tepki göstererek saldırmak istediği Z.Y, önce Çorlu  Devlet Hastanesine daha sonra ise Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

esini-sokak-ortasinda-olduruyordu--4441920.jpeg
 
Olay sonrasında bölgeden ayrılan M.Y'nin daha sonra ifade verdiği ve  eşinden şikayetçi olduğu bildirildi. 

Z.Y. ve M.Y'nin 9 yıllık evli oldukları ancak bir yıldır boşanma  kararı aldığı öğrenildi.
 
EŞİNİ BIÇAKLADI TİNER DÖKÜP TAM YAKACAKTI Kİ...
DİĞER SAYFADA[PAGE]

EŞİNİ BIÇAKLADI, YAKACAKTI Kİ...

HATAY'ın Samandağ İlçesi'nde 35 yaşındaki İbrahim D., eşi 27 yaşındaki Yıldız D.'yi önce döner bıçağıyla yaraladı, ardından üzerine tiner dökerek yakmaya çalıştı.

Olay, akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi'nde bulunan Samandağ Devlet Hastanesi acil servis önünde meydana geldi. Aile içi sorunları olduğu öğrenilen İbrahim D., Yıldız D. çifti hastane önünde tekrar tartışmaya başladı.

DÖNER BIÇAĞIYLA KESTİ

Tartışma sırasında yakında bulunan bir dönerciden döner bıçağı alan İbrahim D., eşini defalarca bıçakladı. İbrahim D., daha sonra yanında getirdiği tineri eşinin üzerine dökerek yakmaya çalıştı.

TİNER ISLANMASA YAKACAKTI DA...

İbrahim D.'nin. çakmağı tinerden ıslanıp alev almayınca gürültü üzerine dışarı çıkan hastane polisi tarafından etkisiz hale getirildi.

040620142312036062216_2.jpg

Gözaltına alınan İbrahim D., Samandağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Ağır yaralanan Yıldız D. Samandağ Devlet Hastanesindeki ilk tedavisinin ardından Antakya'ya sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

BEN MÜDÜR ÇOCUĞUYUM HİÇ OLMAZSA SU VERİN
DİĞER SAYFADA[PAGE]SATIRLI VAHŞET

KONYA'da seyir halindeki otomobil ve kamyonet sürücüleri arasında yol verme nedeniyle çıkan kavgada 35 yaşındaki Ata Atacan satırla yaralandı. Kavgaya karışan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, saat 23.45 sıralarında merkez Meram ilçesi Karaman Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 22 yaşındaki Mehmet Cesur 42 HS 334 plakalı otomobili ile seyir halindeyken önünde seyreden 42 SR 963 plakalı kamyonetin sürücüsü ile yol verme tartışmasına girdi.

SATIRI ALIP SALDIRDI

Tartışmanın büyümesi sonucu sürücüler araçlarını yol kenarına park etti. Kamyonet sürücüsü aracındaki satırı alarak aşağıya indi. Bu sırada otomobilde bulunan 35 yaşındaki Ata Atacan kamyonet sürücüsünün elindeki satırı almak isterken kollarından ve elinden yaralandı.

Kavga ihbarı üzerine olay yerine vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis kendilerine zorluk çıkaranları biber gazı kullanarak etkisiz hale getirdi.

BABAM MÜDÜR

Elleri kelepçeli olarak yerde ambulans bekleyen Ata Atacan, "Benim babamda polis. Emniyete 38 yıl hizmet etti. Bende müdür çocuğuyum. Hiç olmazsa bir su verin" dedi.

050620140817334939906_2.jpg
Atacan ambulansla Meram Eğitim ve araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaya karışan birisi kamyonet sürücüsü 2 şüpheli gözaltına alındı.