BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.428,19
HABER /  MEDYA

Esra Erol'un programında ortalık karıştı

Hafta içi hergün Fox Tv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'la programında dün öyle anlar yaşandı ki...

Abone ol

Evlilikten önce iş bulmasını isteyen annenin sözleri damat adayını bozdu. Mutluluk tablosu sir anda ters yüz oldu, yüzükler atıldı taraflar birbirini suçladı.

Herkesin ilgi ile takip ettiği Büşra ve Umut çifti, dün canlı yayında nişanlanarak milyonların önünde evlilik için ilk adımı atmıştı. Nişan töreninin ardından, Büşra Hanım'ın annesi konuşmak istedi. Ve "Umut ne zaman iş sahibi olur, o zaman nikah kıyılır. Ben onu çok seviyorum, çok çalışkan, güzel bir iş bulacağına eminim" dedi ve Umut gerginliğini gizleyemedi.

Yayın sonrası yaşananlar bugün Esra Erol da gündeme getirildi. Büşra Hanım'ın, annesinin, Umut'un görüntüleri milyonları gözyaşına boğdu.

BÜŞRA'NIN SÖZLERİ UMUT'U KIZDIRDI

Canlı yayında bir araya gelen Umut, Büşra ve annesi uzlaşmak için birçok yol denedi, Esra Erol'un ilişkiyi kurtarmak için söyledikleri, annenin gözyaşları ve bu büyük aşka rağmen, Büşra'nın söyledikleri son nokta oldu.

Gelin adayı Büşra, annesi ve sevgilisi arasında kaldığını belirterek iki tarafın da birbiri hakkında ağır konuştuğunu söyleyince damat adayı canlı yayını terketmek istedi. Esra Erol'un araya girmesiyle yerine Umut, yerine tekrar oturdu.

PAZARTESİ KARAR VERECEKLER

Büşra'nın "Siz birbirinizi sevmiyorsunuz, ben artık aranızda kalmak istemiyorum. Umut'u çok seviyorum ama çok yoruldum" sözlerinin ardından damat adayı canlı yayında stüdyo terketmek istedi. Esra Erol'un araya girmesiyle yerine Umut, yerine tekrar oturdu. Pazartesi günü yayında olacak çiftin vereceği karar, herkes tarafından merakla bekleniyor.