BIST 9.570
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.472,28
HABER /  MEDYA

Esra Erol'un Hakan ve Seba şakası olay

Esra Erol evlilik programında Hakan bey İranlı nişanlısı Seba'ya şaka yapmak istedi. Esra Erol da Seba ile bir olup Hakan'a karşı şaka hazırlayınca ortalık karıştı.

Abone ol

Esra Erol FOX TV'deki evlilik programında Hakan Bey ve Seba Hanım şakasıyla günün konusu oldu. Hakan Bey çarşamba günü evleneceği İranlı Seba'ya şaka yapayım derken kazdığı kuyuya düştü. Hayatının şokunu yaşayan Hakan Bey , Esra Erol ve ekibinin oyunuyla az daha kalp krizi geçiriyordu.

Esra Erol evlilik programının gediklisi olan İzmirli damat adayı Hakan Bey sonunda İranlı gelin adayı Seba ile nikah masasına oturma kararı aldı. Bir küsüp bir barışan çift çarşamba günü evleniyor. Evlilik tarihi duyurmak için Esral Erol 'un programına çıkan Hakan Bey , Seba 'ya bir şaka hazırlamak istedi. Esra Erol ve ekibi de ona tamam deyip Hakan'ın ardından Seba ile karşı şaka hazırladı.

HAKAN SENİNLE EVLENEMEM DEYİNCE...
hakan-bey-ve-seba.jpgHakan Bey nişanlısı Seba 'ya canlı yayında 'Seninle evlenemem çünkü senden sakladığım çok önemli bir sırrım var' dedi. Seba şok olmuş bir yüz haliyle durumu anlamaya çalıştı. Hakan Bey bunun şaka olduğunu söylediğinde ise asıl şoku yaşadı.

SEBA : SENİNLE EVLENMEM ARTIK DEYİP GİTTİ
esra-erol---hakan-ve-seba.jpgSeba , Hakan Bey 'in bu şakasına umulmadık bir yanıt verdi. "Bu şakadan sonra asla seninle evlenmem' diyerek stüdyoyu terketti. Hakan Bey şoka girerken Esra Erol 'un araya girmesiyle Seba geri döndü. Hakan hemen dizlerinin üstüne çöküp evlilik teklif ederek durumu kurtarmaya çalıştı. Ancak Seba yüzüğü alıp Esra Erol 'un masasına koyarak 'Bu yüzüğü artık takmam seninle evlenmem' dedi. Hakan Bey'in suratı kıpkırmızı oldu, ağlamaklı bir hale gelen damat adayı asıl şakaya kendisinin maruz kaldığı açıklanana kadar az daha kalpten gidiyordu.

İŞTE SEBA - HAKAN ŞAKASININ VİDEOSU