BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,34
HABER /  MEDYA

Esra Erol'lu İşte Benim Stilim'de kim elenecek?

İşte Benim Stilim yeni yarışmacıları içinden ilk kim elendi sorusu bu akşam yanıt buluyor. Esra Erol İşte Benim Stilim 10 Nisan eleme gecesi jürisi oldu.

Abone ol

İşte Benim Stilim yeni yarışmacıları 10 Nisan eleme gecesinde ilk kim elendi sorusunun yanıtı için jürinin önüne çıkacak. Esra Erol İşte Benim Stilim elemesinde konuk jüri koltuğunda oturacak. İşte Benim Stilim yeni yarışmacıları içinde elenecek çok sayıda isim bulunuyor. İşte Benim Stilim gala gecesinde öne çıkan isimlerden biri ise hosteslik yapan Ezgi Ünal oldu.
İŞTE BENİM STİLİM BU HAFTA İLK KİM ELENDİ - TIKLAYIN
İşte Benim Stilim yeni yarışmacılarıyla üçüncü sezondaki ilk elemesini bu akşam TV8 ekranlarında yapılıyor. Saat 22.15'de başlayacak olan İşte Benim Stilim eleme gecesinin konuk jüri üyesi de ekranın evlilik çöpçatanı Esra Erol oldu. Esra Erol FOX'daki yarışmasında koca arayan gelin adaylarının bir kısmını da İşte Benim Stilim jürisinin önüne çıkaracak.
işte-benim-stilim-esra-erol-jüri.jpg
İŞTE BENİM STİLİM'DE  İLK KİM ELENECEK?
İşte Benim Stilim üçüncü sezon ilk eleme gecesinde yeni yarışmacılardan biri veda edecek. Eleme gecesinde koruma altına taç giyen 3 yarışmacı alınacak. Yarışmacılar bu üç ismin adını elenmek üzere veremeyecek. İşte Benim Stilim ilk haftasında stili ile öne çıkan isimler Ezgi Ünal , Gülşah Yılmaz ve Neda Poursaeid oldu.

ELEME GECESİ KONSEPTİ NE?
işte-benim-stilim-kim-elendi.20150410140925.jpg
Eleme gecesinde İşte Benim Stilim'in 13 yarışmacı “Sahnenin Yıldızı ” konseptiyle jürinin önüne gelecekler. Her hafta yayın saatini değiştiren İşte Benim Stilim bu hafta çok daha geç bir saatte ekrana gelecek. Yarışmanın eleme gecesi saat 22.15'te başlayacak. İşte Benim Stilim izleyicileri yarışmanın bu kadar geç yayınlanmasına tepki gösteriyor.

İŞTE BENİM STİLİM'DE BU HAFTA NELER YAŞANDI?
Yeni yarışmacılar içinde yer alan Azerbaycanlı Sima Şerafetinova bu haftanın konusu oldu. Yarışmacıların 'çakma barbi' adını taktığı Sima Şerafettinova Azerbaycan Best Model Of 2014 birincisi olarak yarışmada yer alıyordu. Boyunun 1.72 olduğunu söyleyen Sima'nın foyası stüdyoda metreyle ölçüm yapılınca ortaya çıktı. Sima gerçekte 1.65 boyunda çıkınca da bu nasıl Best Model Of birincisi olmuş dedirtti. İşte Sima Şerafettinova'nın boy skandalı;


DUYGU BARAZİ GERÇEK KÜRKLE ÇIKTI ÖYKÜ SERTER HAŞLADI SİNEM UMAŞ AĞLADI
İşte Benim Stilim 'de bu hafta skandal yaratan isim ise Duygu Barazi oldu. Duygu Barazi yarışmaya gerçek kürs ile katılınca önce Öykü Serter'den tepki aldı. Öykü Serter yarışmacının gerçek kürk giymesine 'Sen güzel olacaksın diye bir hayvanın ölmesine hiç gerek yok. Sen burada nefes alabiliyorsan başka bir yerde bir hayvan ölmek zorunda değil. Hiç böyle bir hakkın yok" dedi.

ÖYKÜ SERTER FENA BOZDU
Duygu Barazi durumu toparlamak için 'Ben de hayvanseverim' savunmasını yaptı. Ancak Öykü Serter 'Üzerindeki ile hayvanseverim diyebilme ihtimalin yok. Kendine hayvansever dememeni tercih ederim. Biz kesinlikle gerçek kürke burada karşıyız" karşılığın verdi.

SİNEM UMAŞ KÜRKE AĞLADI
sinem-umaş-ağladi.20150410140237.jpg
Sinem Umaş 'şu an senden nefret ettim" diyerek canlı hayvan derisinden yapılan kürkle yarışmaya katılan Duygu Barazi'ye tepki gösterdi. Sinem Umaş kürke baktıkça dayanamadı ve sonunda ağlamaya başladı.