BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.498,66
HABER /  GÜNCEL

Esra Erol'dan 'Facebook' yasağı!

Esra Erol, damat ve gelin adaylarının kişisel özgürlüklerine el attı. Yasakladığı şeye bakın hele...

Abone ol

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da Evlen Benimle programına katılanların kişisel özgürlükleri kısıtlanıyor. Esra Erol adaylara facebooku yasakladı. Kişisel sayfalarını kapatmalarını istedi. 

Erol son olarak gelin ve damat adaylarının facebook sayfalarına el attı. Bir adaya facebook sayfasından talipli‎ geldiğini öğrenince öyle sinirlendi ki programı bile sunmadı.

BABASI YAŞINDAKİ MÜHENDİSİ REZİL ETTİ

Gazeteciler.com'un derlediği habere göre, dün akşamki canlı yayında gözde damat adaylarından inşaat mühendisi Nihat Bey, dürüstlüğünün kurbanı oldu. Facebook'taki sayfasından kendisine taliplilerin başvurduğunu söyledi. Bu konuda Esra Erol'dan izin istemeye kalkınca şoke eden bir tepkiyle karşılaştı.

Rencide eden bir üslup takınan Esra "Valla Nihat bey ben sizi burdan uğurluyayım siz gidin orda kende evlilik programınızı yapın. Asla kabul etmiyorum. Benim üstüne maaş verdiğim çalıştırdığım biri var. O zaman ben enayiyim cebimden para verip sizin için çalıştırıyorum" dedi.



KENDİ PROGRAMINI SUNMADI

"Bu konu devam etmesin kan şekerim yükseliyor" diyen Esra Erol o andan sonra garip bir tutum takındı. Gelin ve damat adaylarına bozulduğu için programını sunmadı. O sırada taliplisi ile görüşen Nihat bey de aradaki duvarı kendi açtırdı. Baktı ki Esra Erol hiç müdahil olmuyor, taliplisi ile çaya gitti. Yayın müthiş bir gerilim ve psikolojik baskı altında biterken Esra Erol sadece veda konuşmasını yaptı.

İŞTE O ANLAR:



FACEBOOK SİTESİNE UYARI KOYDURDU

Esra Erol'un facebook konusunda öfkesi geçmemiş olacak ki bugün de facebook'taki fan sayfasından duyuru yayınlattı. Fan sitesi yönetimi üyeleri arasında programa katılan gelin ve damat adayları avı başlattı. İşte sitede yer alan garip uyarı:

YÖNETİM: ATV Esra Erol'da evlen benimle yapım ajansından facefan yönetimine gelen uyarı nedeniyle programa katılan adaylar sayfamıza üye olamayacaklar, gereken yapılacaktır. Emeğe saygı çerçevesinde uyarıyı dikkate alıyoruz. Sizden ricamız dikkatimizden kaçan aday varsa bizlere bildirmeniz.