BIST 9.619
DOLAR 32,60
EURO 34,88
ALTIN 2.497,73
HABER /  MEDYA

Esra Erol'dan 'Acun'a transfer' açıklaması

Esra Erol'un, Acun Ilıcalı'nın kanalı olan tv8'e transfer olacağı dğün televizyon kulislerini sallamıştı. Erol bu konuya açıklık getirdi.

Abone ol

Evlilik programı fenomeninin ilk temsilcisi Esra Erol'un, Fox TV'de yayınlanan izdivaç programını Tv8'e taşıyacağı iddiaları televizyon dünyasını salladı. Peki Esra Erol gerçekten Acun Ilıcalı'nın kanalı olan Tv8'e transfer olacak mı? Erol bu söylentiye son noktayı koydu...

"DÜNDEN BERİ BİR SÜRÜ ŞEY YAZILDI..."

Çıkan haberlerin ardından Erol, Instagram sayfasına "Dünden beri bir sürü şey yazıldı. Açıklama yapmam şart oldu. Tv8 ile anlaşma yaptığım haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Duyurulur" notunu düştü.

KULİSLERDE BAŞKA BİR İDDİA DAHA VAR

Tv kulislerinde ise Erol ile Ilıcalı'nın anlaşmaya çok yakın oldukları ancak hukuki nedenler dolayısıyla resmi bir açıklama yapmadıkları konuşuluyor.

esra-erol-tv8.jpg
ESRA EROL ACUN ILICALI İLE ANLAŞTI İDDİASI NEDİR?
Esra Erol'un rating rekortmeni evlilik programının yapımcısı Artı Filmin Acun Ilıcalı ile TV8'e transfer için el sıkıştığı öne sürülmüştü. Artı Film şirketinin Fox TV'ye 5 milyon TL tazminat ödeyerek sözleşmeyi sonlandıracağı söyleniyordu.

3 sezondur Fox TV'de program yapan Esra Erol daha önce atv ve Star TV izleyicisiyle buluşuyordu. Acun Ilıcalı bu sezon Bu Tarz Benim yarışmasını da benzer bir şekilde transfer etmiş ve bu transfer Show TV ile TV8 arasında kavga çıkarmıştı.

TV8 DİZİLERİ İŞ YAPMAYINCA
TV8'de bir çok yapım sahaya süren Acun Ilıcalı, özellikle kadın programları ve dizilerde istediği sonucu elde edemediği için bunları sonlandırmıştı. Şu anda TV8 kanalında rating sıralamasına giren tek yapım Survivor All Star olarak görülüyor. Acun Ilıcalı bu sebeple 3 gün yayınlanan Survivor'ı 4 güne yaymıştı.