BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,86
ALTIN 2.435,66
MEDYA

Esra Erol'da takıntılı aşık stüdyoyu karıştırdı

Esra Erol'la programında Erhan için birbirine giren gelin adayları tekrar gerilim dolu anlar yaşattı.

Esra Erol'la programında ilginç anlar yaşandı. Damat adayı Erhan tarafından istenmeyen gelin adayı Zeliha, canlı yayında kendisine hakim olmakta zorlandı.


Uzun süredir Erhan'ı ikna etmeye çalışan Zeliha, araya Selin'in girmesiyle Erhan'dan daha da uzaklaştı. Bunun üzerine Zeliha, Selin'in Erhan ile mutlu olmasına izin vermeyeceğini söyleyerek Erhan'a talip olan gelin adayını tehdit etti.


'Damat adayı programa gelmesin' deyince...


Yaşananları stüdyoda an be an takip eden Avukat Hatice Temizkan'ın duruma isyan etmesi ise olayların seyrini değiştirdi. 'Burada takıntılı aşk yaşayan bir kız var. Bu kızın yaşadıklarını daha fazla izlemek istemiyorum. Erhan'ın iki talibini de zor durumda bırakıyor. Kadınlar bir erkek için böyle bir durumda kalmamalı. Erhan kararını verene kadar programdan uzaklaştırılsın.' diyen Temizkan'ın sözlerine tepki gösteren Esra Erol 'Ben Zeliha'nın Erhan'ın verdiği kararı görmesini istiyorum. Annesi Zeliha'yı sevebilir fakat son kararı verecek olan Erhan.' dedi.


Zeliha daha fazla dayanamadı


Konuşulanlara daha fazla dayanamayan Zeliha ise mikrofonunu fırlatarak stüdyoyu terk etti. Zeliha'nın durumunu gören Esra Erol, Hatice Temizkan'ın teklifini kabul ederek Erhan'ın karar verene kadar programa gelmemesini istedi. İşte canlı yayında yaşanan o anlar.

Sitene Ekle
Etiketler