BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,73
ALTIN 2.498,39
HABER /  MAGAZİN

Esra Erol'da Seda'nın bebeğinin babası Murat Özbakan çıktı

Esra Erol'un programında Kısmetse Olur ile tanınan Murat Özbakan ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Gerçek adı Seda Avcı olan Karoline bebeğinin babasının Murat Özbakan olduğunu açıkladı. Murat Özbakan iddiaya ne dedi, kimdir bu sözde baba?

Abone ol

Esra Erol'un kuaförünü dolandırdığı iddia edilen Karoline'in gerçek adı Seda Avcı çıkmıştı. Bir kızı olan Karoline asıl bombayı dün patlattı. İddiasına göre kızının babası Kısmetse Olur programından tanınan Murat Özbakan'dı. 

Karoline bu iddiasını canlı yayında dile getirirken Esra Erol inanmakta güçlük çekti. Stüdyodan da ismi duyanlar şaşkınlık nidalarında bulundular. Bugün de Murat Özbakan'ın stüdyoya gelebileceği söylendi. Murat Özbakan ise gayrimeşru çocuk iddiasına instagram hesabından yanıt verdi. Naz Derman isimli sevgilisi olan Murat Özbakan instagramına 'Hakkımda yapılan asılsız ve yalan iftiralarla ilgili hukuki işlemleri başlatacağım' açıklamasını koydu.

Seda Avcı isimli kişi daha önce de Esra Erol'un kuaförünün çocuğunun babası olduğunu iddia etmişti. Murat Özbakan iddiası bu sebeple kimse tarafından inandırıcı bulunmadı. Sedav Avcı ise kızının bebeğinin babasının Muratt Özbakan olduğu ve onun bundan habersiz olduğu konusunda iddialıydı. 

Murat Özbakan kimdir? : Kısmetse Olur yarışması ile tanınan Murat Özbakan o dönemde Mehtap isimli gelin adayı ile ilgilenmişti. Murat Özbakan 46 yaşında ve İstanbul doğumlu. Tekstil sektöründe olan Murat Özbakan, kendini işadamı olarak tanıtıyor.


Murat Özbakan şu anda Naz Derman isimli bir kadınla birlikte.

Kısmetse Olur Murat Özbakan kimdir başını yakan ses kaydı