BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.428,21
HABER /  MEDYA

Esra Erol'da Seba ve Hakan şoku! Ayrıldılar

FOX TV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da izleyenleri üzecek bir gelişme yaşandı. Seba Hanım ve Hakan Bey ilişkilerinin bittiklerini, ayrıldıklarını açıkladılar.

Abone ol

Fox Tv'de yayınlanan izdivaç programı Esra Erol'da izleyenleri üzen bir olay gerçekleşti. Evlilikleri beklenen Hakan- Seba çiftinden ayrılık haberi geldi.

Canlı yayında verdikleri kararı açıklayan çift, Saba Hanım'ın isteği üzerine ayrılma kararı aldı. Durumu kabullenemeyen Hakan Bey, sinirlenerek stüdyoyu terk ederken Seba Hanım gözyaşlarına hakim olamadı.

İşte 'Elimden geleni yaptım, sadece aşkla olmuyormuş. İyi ki ou tanıdım, kendisiyle kavga ederek ayrılmadık medeni insan gibi konuştuk ayrılmaya karar verdik' diyen Seba'nın ayrılık açıklaması..

İşte canlı yayındaki o anlar...

AYRILIK SİNYALLERİ VERİLMİŞTİ

Fox Tv’de yayınlanan Esra Erol’la programının popüler çifti Hakan ve Seba arasında 'kadınlar yüzünden' kriz çıktı. Canlı yayında açıklamalar yapan İranlı gelin adayı Seba , Hakan için kadınların kapıya kadar geldiklerini söylüyor. Hakan'ın şimdiye kadar gelin adayını annesi ile tanıştırmaması ise kuşku yarattı. 

Hakan ve Seba arasında diğer kadınlar krizi yaşanıyor. İranlı gelin adayı Hakan 'a kadınların gösterdiği ilgi yüzünden patladı. Telefonun durmadığını sürekli kapıya gelenler olduğunu Esra Erol 'a anlatan Seba , kafede otururken bile kadın krizi yaşadıklarını anlattı.

BÖYLE OLURSA EVLENMEM

İranlı gelin adayı Seba ‘Hakan’ı seviyorum ama problemler çözülmeden her şeyi göze alıp onunla evlenemem’ diyerek son bombayı da patlattı. hakan-ve-seba-esra-erol.jpg

Seba Hanım, "En büyük sorun aile. Annesi istemese siz kabul eder misiniz? Ben aile istiyorum sadece Hakan'ı istemiyorum ki... Annesini de istiyorum. Hakan 'ı seviyorum ama gözümü yumup da evlenemem" dedi.

KAYNANA SEBA'YI İSTEMİYOR MU?

Hakan'ın annesi İranlı gelin adayı Seba 'yı istemiyor mu? Kaynana adayının bugüne kadar Seba 'yı hiç aramadığı ortaya çıktı. Hakan ise 'bu işler telefonla olmaz yüzyüze olur' diyerek durumu kurtarmaya çalıştı. Hakan'ın sergilediği tutum ve Seba 'yı hala ailesiyle görüştürmemiş olması 'evlilikten kaçıyor mu' sorusunu akıllarda bıraktı. Esra Erol ise bu noktada 'Peki annen istemezse evlenmeyecek misin' diye sordu. Hakan bu soruya net bir yanıt vermedi.