BIST 8.715
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.240,68

Esra Erol Kimdir aslen nereli eşi Ali Özbir ve çocukları

Esra Erol aslen Sinop Ayancıklı ve 1982 doğumlu, peki eşi Ali Özbir kimdir, 2 çocukları bulunan ünlü çiftin biyografisini hazırladık.

ATV'de evlilik programı ile ünlenen Esra Erol İstanbul doğumlu olsa da aslen Sinop Ayancıklıdır. Eşi Ali Özbir ünlü mafya babası Kürt İdris lakaplı İdris Özbir'in oğludur. 2 çocuğu bulunan Esra Erol hakkında merak edilen bilgiler şöyle;

Esra Erol 12 mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp'de doğdu. Ailesinin 5 kızının ortancasıdır. Memleketi Sinop-Ayancık'tır. İlk-orta ve lise öğrenimini Kütahya'da tamamlamıştır. Kız lisesi Çini ve Seramik mezunudur. Üniversitesini Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi üzerinden bitirdi.

Esra Erol'un ailesi, eşi çocukları, anne ve babası ile kardeşi Eda Erol bir yemek masasında birlikte. Esra Erol'un babası polis emeklisi Seyfi Erol annesi Necla Erol. 

Maltepe Üniversitesi'nden diksiyon-spikerlik kursu alan Esra Erol sonrasında Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı. Kanal D'de "Turkuaz" adlı programı sunan Esra Erol bu program ardından Technology Channel'da Siemens Mobile Kuşak Sunuculığu yaptı.

Esra Erol'un eşi Ali Özbir aynı zamanda ünlü sunucunun program yapımcısı Esra Erol ve Ali Özbir'in mutlu evliliklerinden Ömer ve İdris Ali isminde 2 oğulları bulunuyor. 

Evlilik programı sunmaya Flash Tv 'de "Desti Izdivaç"adlı proğramla başlayan Esra Erol devamında sırasıyla "Esra Erol'la İzdivaç" , "Esra Erol`la Evlen benimle" adlı programları sundu. Ekran yıldızı olmasını sağlayan program ise "Esra Erol'la İzdivaç" programıdır. 2 Temmuz 2010 tarihinde Ali Özbir ile sunucusu olduğu programında, canlı yayında evlendi.  2015 senesi ATV ekranında "Esra Erol'da" adlı programın sunuculuğunu yapmaya devam ediyor.

ESRA EROL'UN ÖZ VE ÜVEY KARDEŞLERİ : Esra Erol'un babası Seyfi Erol Sinop Ayancık doğumlu. Polis olan baba Türkiye'nin hemen her yerinde görev yaptı. Seyfi Erol ilk evliliğinden 2 kız babası oldu. İkinci evliliğini yaptığı Necla Erol'dan 3 kız sahibi oldu.

Esra Erol ikinci eşi Necla Erol'dan dünyaya geldi. Esra Erol'un öz kardeşlerinin ismi Bihter Erol ve Eda Erol. Babasının ilk eşinden olan üvey kardeşleri ise Necla Erol ve Filiz Erol.

ESRA EROL'UN EŞİ ALİ ÖZBİR KİMDİR ÇOCUKLARI : 2 Temmuz 2010 tarihinde Esra Erol eşi Ali Özbir ile canlı yayında evlendi. Ali Özbir Kürt İdris olarak tanınan eski bir mafya babasının oğlu. Esro Erol'un çocuklarından ilki 23 Temmuz 2011 tarihinde doğdu ve İdris Ali Özbir adını aldı. Esre Erol ikinci oğluna da Ömer Erol adını verdi.