BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  MEDYA

Esra Erol Zekiye Baturalp babasını buldu mu tecavüz skandalına bakın!

ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programında Zekiye Baturalp babasını arıyor. 25 yıldır babasının Mustafa Baturalp olduğunu öğrenen Zekiye, büyük bir şok yaşıyor. Teyzesi tarafından gerçeği öğrenen Zekiye Baturalp öz babasını bulabilecek mi DNA tesi ne diyor?

Abone ol

Zekire Baturalp 25 yaşında babasının başka bir isim olduğunu öğrendi. Teyzesi tarafından bu gerçeği 25 yaşında öğrenen Zekiye Baturalp öz babasını bulmak için Esra Erol'a başvurdu. Peki Zekiye Baturalp öz babasını bulabilecek mi?

Küçük yaşta babası sandığı kişi Mustafa Baturalp'i kaybeden Zekiye acı kaybının ardından tam 25 yıl sonra acı bir gerçekle karşılaştı. Canlı yayına çıktığı için annesi tarafından engellenen ve konuşulmayan Zekiye Baturalp, öz babasını bulmaktan vazgeçmedi. Teyzesi tarafından babasının Gazientep'te yaşadığını öğrenen Zekiye Baturalp apar topar oraya gitti. Teyzesinin söylediğine göre Zekiye Baturalp'ın babası annesinin kuzeni Hüseyin Doğan! Annesi tarafında da veto yiyen Zekiye Baturalp öz babasını bulmak istiyor. Annesinin konuşmaması nedeniyle kilidi çözemeyen Zekiye Baturalp babasını bulabilecek mi? 

HÜSEYİN DOĞAN TECAVÜZ ETMİŞ! Zekiye Baturalp'in anlattıklarına göre genç kadının annesi babası olduğu düşünülen Hüseyin Doğan tarafından tecavüze uğruyor. İddialar karşısında sessizliğini koruyan Hüseyin Doğan'ın ne yapacağı ise merak konusu.