BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,22
HABER /  MEDYA

Esra Erol Talip Çakır'ın DNA sonuçlarını aldı eşi abisiyle kaçmıştı

ATV ekranında bugün Talip Çakır ile öz ağabeyi ile kaçan eski eşi Fatma Çakır'ın DNA sonuçları açıklanıyor, çocuğun kimden olduğu ortaya çıkıyor.

Abone ol

Esra Erol'da geçen hafta ekrana gelen Talip Çakır ve eşi Fatma Çakır'ın hikayesi herkesi şoke etmişti. Talip'in karısı onun öz ağabeyi ile kaçmıştı ve Talip'in üzerine olan iki çocuktan biri de onundu. Talip eşi abisiyle kaçınca 7 yaşındaki oğlunun da kendisinden olmayabileceğini düşünerek DNA testi istedi.

Esra Erol cuma günü hem çocuktan hem de Talip Çakır'dan DNA testi için örnek aldırdı. Bugün DNA sonuçları açıklanınca Talip, çocuğun babası mı yoksa amcası mı olduğunu öğrenmiş olacak.

NE OLMUŞTU? : Mermerci olan Talip Çakır, 2008 yılında Fatma Çakır ile evlendi. Babası evliliği karşı çıktı ancak Talip 'seviyorum' deyince davullu zurnalı düğün yaptı. Talip ile eşinin 2011 yılında oğulları Fikret dünyaya geldi. 3 yıl sonra ise Talip hayatının şokunu yaşadı. Karısı Fatma Çakır, evli 2 çocuk babası olan öz ağabeyi Mustafa Çakır ile birlikte kaçtı. 

Karısı ağabeyi ile kaçtı Esra Erol'da Talip Çakır ahlaksız ihanetle sarstı

Esra Erol'da avukat Hülya Kuran dellendi reji kazara gösterdi