BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Esra Erol Seba Boyraz'ın babası DNA testi sonucu ortalık karıştı

ATV'de yayınlanan Esra Erol programında Seba Boyraz öz babasını arıyor. Babası Muhammed Bey'in annesine tecavüz ettiği iddiası üzerine dünyaya gelen çocuk olan Seba Boyraz'ın babası Muhammed Çelimli DNA testi yaptıracak mı? Seba Boyraz 13 Aralık güncel bilgiler internethaber'de.

Abone ol

ANTALYA Korkuteli Sülekler Köyü'nde yaklaşık 20 yıl önce yaşanan tecavüz olayı yıllar sonra şoke eden bir şekilde ifşa oldu. Seba Boyraz'ın babası olduğu iddia edilen Muhammed Çelimli bugün ilk kez canlı yayına bağlandı. Peki Muhammed Çelimli ne dedi?

Esra Erol'daki akıllara zarar veren olay, Seba Boyraz'ın evlatlık olduğunu öğrenince öz ailesini aramasıya çıkmasıyla ortaya çıktı. Bunun için Esra Erol'un programına katılan Seba Boyraz, Muhammed Çelimli isimli tecavüzcünün kızı çıktı. Muhammed Çelimli ise olayları kesin bir dille reddetti. Gelin canlı yayında Muhammed Çelimli'nin ifadelerine bakalım.

CANLI YAYINDA KONUŞTU Muhammed Çelimli canlı yayına Antalya'dan bağlandı. İşini ve eşini kaybettiğini söyleyen Muhammed Çelimli adeta ateş püskürdü. Seba Boyraz'ın öz annesine tecavüz ettiğini ifade eden ve hapis cezası alan Muhammed Çelimli, canlı yayına bağlanan genç kadının kesinlikle kendi çocuğu olmadığını söyledi. 

PEKİ SEBA BOYRAZ OLAYI NE? Seba'nın annesi hayatının kabusunu yaşadığı sıralar henüz 13 yaşında bir çocukmuş. Köylüsü olan ve o zamanlar evli çocuklu olan Muhammed Çelimli, küçük kıza tecavüz etmiş. 35 yaşında olan Muhammed Çelimli olaydan sonra yoluna devam ederken küçük kız ailesine hiçbir şey söylememiş. Ta ki karnında 'birşeylerin kımıldadığını' farkedene kadar. Daha sonra dünyaya gelen Seba Boyraz, yasadışı yollarla başka bir aileye verildi.