BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,80
HABER /  MEDYA

Esra Erol Reşit ailesini bulabildi mi Kerime Hanım ne saklıyor?

ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programında Reşit doğduğu günden beri ailesini arıyor. Doğar doğmaz evlatlık olarak verilen Reşit öz ailesini bulabilmek için Esra Erol'un programına başvurdu. Peki Reşit ailesini bulabildi mi son durum ne?

Abone ol

Esra Erol'da günlerdir Reşit'in ailesi aranıyor. Canlı yayına bağlanan bir görgü tanığı Kerime Hanım'ın Leyla Atay'ı beklememesi ve gerçekleri söylemesini istedi. Peki Reşit ailesini bulabilecek mi?

Reşit 34 yıldır ailesini arıyor. Esra Erol'un programına başvuran Reşit ailesini bulmak istiyor. Doğduğu gün Adana'da evlatlık olarak verilen Reşit ailesini bulmak için can atıyor. Kerime Hanım'ın ailesini bilip söylememesi ise merak uyandırdı.

CANLI YAYINDA BÖYLE ÖRNEK VERDİ

Canlı yayına bağlanan ve kod adının Ayşe olduğunu söyleyen kadın başından geçen olayı anlattı. Ayşe de doğar doğmaz evlatlık verilmişti. Evlatlık verildiğinden haberi olmayan Ayşe farkında olmadan öz abisine aşık oldu. Tam evlenecekleri sırada abisi olduğunu öğrenince hayatının büyük bir şokunu yaşadı.

Ayşe aynı zamanda canlı yayında seslenerek, Kerime Hanım'ın bir şeyler söylemesini istedi. Her gün Reşit'i rüyasında gördüğünü söyleyen kod adı Ayşe izleyenleri adeta şoke etti.